Відео

Хто хоче смачненьких сирників від самої Юлії Тимошенко? (відео)

Хто хоче смачненьких сирників від самої Юлії Тимошенко? (відео)

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко в своєму фейсбуці опублікувала відео з рецептом сирників, які готують в її родині з покоління в покоління.

«Я знаю людей, які їздять до Львова, щоб покуштувати знаменитих львівських сирників, тому що вони дуже смачні. Але сьогодні я хочу вам розповісти про секрет приготування сирників нашої сім'ї, які передавалися від бабусі до бабусі нам сьогодні», - сказала Тимошенко.

Тимошенко розкрила одразу шість секретів приготування своїх сирників. По-перше, вони спеціально роблять кальцинований сир для сирників - з молока і хлориду кальцію. По-друге, сир повинен бути сухим, а по-третє, додавати борошно не потрібно.

«Відразу четвертий секрет. Коли треба додавати яйця, ми додаємо тільки жовтки, білки не додаємо», - пояснила Тимошенко. Замість цукру її рідні використовують стевію - це п'ятий секрет (хоча Тимошенко так і не розповіла, де її бабусі і прабабусі брали цукрозамінник, що росте виключно в Північній Америці). І шостий - готові сирники обкачують у кукурудзяному борошні, щоб вони були жовтими.

Читайте також: Юлія Тимошенко оговталась після пластичної операції (відео)

Анонсуючи це відео - до речі, самого процесу приготування на відео немає, на столі у Тимошенко стоять інгредієнти і вже готовий десерт - лідер «Батьківщини» каже: «дивитися до кінця обов'язково». Справа в тому, що в самому кінці Тимошенко тонко тролить нинішнього Гаранта Конституції. «Сьогодні - день кондитера. Я хочу привітати одного дуже відомого політика з цим хорошим святом і нагадати йому, що йому вже пора повертатися в професію», - підсумувала свій рецепт Тимошенко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, юлія тимошенко, страви, рецепти, Україна
В тему