Відео

Бездомна донька Джекі Чана просить гроші для себе і коханої (відео)

Бездомна донька Джекі Чана просить гроші для себе і коханої (відео)

18-річна дочка зірки бойовиків Джекі Чана Етта У Чжолінь опублікувала відео, в якому заявила, що тато не пусти її в дім через роман з 30-річною канадською моделлю Енді Отом.

Дівчина каже, що через гомофоба-батька їй з коханою ніде жити. Про це повідомляє Economic Times.

Відзначимо, що 64-річний актор Джекі Чан ніколи не бачився з дочкою.

Рік тому Етта і її 30-річна кохана Енді Отом оголосили про свої стосунки. За словами У Чжолінь, сім'я вигнала її з дому після того, як вона розповіла про свою сексуальну орієнтацію.

Разом зі своєю дівчиною Етта виклала ролик на YouTube.

За словами пари через брак грошей їм довелося ночувати під мостом.

«Ми не хочемо звертатися до притулків або нічліжок, тому що там нас розлучать. Гонконгське суспільство вкрай агресивно налаштоване до тих, хто не такі, як вони. І це незважаючи на представників великої кількості національностей, які проживають тут», – заявила Енді Отом.

Також у записі під відео, дівчата тонко натякають на те, що не відмовилися б матеріальної допомоги небайдужих людей, адже не знають, що з ними буде завтра.

Публіку відразу здивувало те, що у популярної і перспективної моделі Отом ніби то немає грошей навіть для того щоб знати кімнату для себе та коханої.

Прихильники творчості Джекі Чана впевнені, що ролик оприлюднили лише для того, щоб осквернити ім’я зіркового татуся та витягнути з нього більше грошей.

Нагадаємо, актор одружений на тайванській актрисі Джоан Лін. У них народився син Чан Цзумін, також актор та співак з яким у Чана стосунки не склалися.

У зірки також є дочка Етта У Чжолінь (народилася 19 листопада 1999 року) від позашлюбного зв'язку з актрисою Елейн У Цилі. Однак Джекі не приймає участі в її вихованні, хоча і визнав її.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, джекі чан, діти, гроші
В тему

Останні матеріали