Відео

Зірка «50 відтінків» після останнього фільму хоче пройти курс терапії (відео)

Зірка «50 відтінків» після останнього фільму хоче пройти курс терапії (відео)

Акторська робота лише збоку здається романтичною та легкою. Але іноді жертви, на які ідуть актори заради хорошої гри, позначаються на їхньому психологічному та фізичному здоров’ї.

Акторське ремесло зовсім не таке легке, як може здатися на перший погляд. Так, Дакота Джонсон в інтерв’ю журналу Elle розповіла про те, якими непростими для неї виявилися зйомки у фільмі «Суспірія» (Suspiria).

«Ми були в занедбаному готелі на вершині гори. На його даху 30 телефонних стовпів, тому в усьому будинку були перепади електрики, і всі лякали одне одного. Ще там було дуже холодно і сухо. Єдине, що мені допомагало, – це олія, якою я щовечора мастила своє тіло... Це не жарт, тепер мені необхідно пройти курс лікування», – поділилася Дакота.

Читайте також: Новий трейлер "50 відтінків" зібрав 9 млн переглядів за добу і став інтернет-хітом

У фільмі «Суспірія» сюжет закручується навколо дівчини Сюзі (роль Дакоти Джонсон), яка приїжджає у Німеччину, щоб вчитись у балетній школі. Але виявляє, що в цьому навчальному закладі відбуваються дуже дивні та страшні речі. Крім Джонсон, у картині також знялися колишня кохана Брукліна Бекхема Хлоя Морец і Тільда Свінтон.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали