Відео

Гурт The Hardkiss показав на відео кохання у космосі (відео)

Гурт The Hardkiss показав на відео кохання у космосі (відео)

Відомий гурт The Hardkiss представив екранізацію пісні «Мелодія» – третього синглу з майбутнього альбому «Залізна ластівка».

Про це повідомляє М1.

«Це історія про щасливе кохання. Це зізнання дівчини, маніфест коханій людині. Коли людина закохана, вона нікого і нічого навколо не помічає. Коханий – єдиний у своєму роді, він, як мелодія, звучить у всьому навколо: космосі, свідомості, душі. Мені дуже хотілося передати у пісні, а Валу показати у кліпі, що любов дуже різна і багатогранна. У кожного в житті своя мелодія. Для одного це – кохана людина, для іншого – найкращий друг, для батьків – їхні діти. Так, хтось не знайшов свою мелодію, він самотній. Але коли знайде – порине в неї з головою, зануриться у цей Космос», – розповіла вокалістка Юлія Саніна.

Режисером нового відео став Валерій Бебко, оператором – Ярослав Пілунський.

Читайте також: Фіолет презентував новий кліп на романтичну композицію

«Проаналізувавши майбутній альбом, ми дійшли висновку, що в ньому буде чимало космосу, чогось позачасового і неземного. Тому цим відео ми вирішили продовжити космічну концепцію. Історія розгортається у двох площинах. Це – Земля, п’ятдесяті роки. Вулиця, на якій люди поспішають у своїх справах і не помічають гостю з майбутнього. Друга площина – це Космос, у якому і розгортається історія кохання двох астронавтів. Від цієї любові все навколо вибухає і розбивається на атоми», – поділився враженнями Вал.

Третій студійний альбом «Залізна ластівка» The Hardkiss видасть у вересні. А 19 жовтня гурт представить його на великому шоу в Києві.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему