Відео

Два серіали про майбутнє, що стали блокбастерами (відео)

Два серіали про майбутнє, що стали блокбастерами (відео)

2017– 2018 роки стали роками неймовірних відкриттів. Робот Софія, наділена штучним розумом, та недороге будівництво ракет, які, зі слів Ілона Маска, дозволять людям освоювати космос, давно не новина. Але кіноіндустрія намагається продемонструвати, як технології можуть вплинути на життя людей.

«Сотня»

Серіал стартував у 2014 році, і уже налічує 5 сезонів. За сюжетом, у серединці 21-го століття здіймається ядерна війна між усіма країнами, тому люди, які залишилися на космічних станціях, змушені спільними зусиллями жити у космосі, поки Земля не стане придатною для існування людини. 97 років по тому для дослідження планети відправляють 100 неповнолітніх в’язнів, які відбували покарання навіть за дрібні порушення у новій системі.

На подив людям, радіація на планеті не зникла, але змінила її: люди-мутанти, які розмовляють іншою мовою, але не забувають англійську, двоголові звірі та світлячки, які випромінюють ультрафіолет, виявилися далеко не усіма земними новинками, але майже столітнє проживання «небесних людей» у космосі дозволило їм бути невразливими до радіації на Землі.

Читайте також: 5 серіалів для вихідного дня (відео)

«Виклик»

Серіал-фурор на каналі SyFy. На його створення витратили декілька мільйонів доларів, спеціально для нього побудували ціле місто, створили нову мову та писемність. Акторів на ролі інопланетян намагалися зробити схожими на людей, але все ж на грим витрачали до 5 годин. Перший сезон вийшов 2013 року.

За сюжетом, у 2013-му на нашу планету приземляються інопланетні кораблі. Після 30 років воєн між людьми й інопланетянами настає мир. Інопланетні технології створили новий світ і нову планету, яка не завжди безпечна для людей. У колишньому мегаполісі, який відрізаний від цивілізації, починаються заворушення, котрі може зупинити лише новоспечена мер.

Нагадуємо, 20 найкращих серіалів 2017 року

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему