Відео

5 серіалів для вихідного дня (відео)

5 серіалів для вихідного дня (відео)

Серіали стали новим видом наркотика, заради якого хтось ладен не спати до ранку навіть у будні. Святковий період традиційно дає можливість без шкоди для власного графіка дивитись усі бажані стрічки запоєм.

Редакція порталу t1.ua пропонує власну добірку серіалів, з якою можна залишитись удома на всі вихідні. Кожен з них унікальний і знятий у своєму особливому жанрі. 

 

«БРЕХУН»
Перед нашими очима розгортається цілком банальна історія кохання вчительки Лаури Нільсон та батька одного з її учнів, хірурга Ендрю Ерлхема. Але на цьому «банальність» закінчується і починається напружена історія, герої якої по вуха загрузли в брехні та секретах.

 

«ЯБЛУЧНИЙ ДВІР»

У центрі сюжету заборонений роман між авторитетним ученим, матір’ю двох дітей і порядною дружиною Івонн та красенем Марком. Цей зв’язок може зруйнувати все, що так береже Івонн, – сім’ю і кар’єру. Серіал заснований на однойменному романі Луїзи Доуті.

 

«ПІДМІНА»

Успішний архітектор Еллен збирається піти в декрет і шукає заміну на цей час. Їй вдається знайти вдалу кандидатуру – Полу. Але незабаром головна героїня помічає, що ця ж «заміна» намагається вкрасти її життя.

 

«ЛАУДЕРМІЛК»

Якщо вам хочеться менше трилера, а більше комедії, то історія про колишнього алкоголіка і наркозалежного Сема Лаудермілка якраз для вас. Чоловік переборов свої шкідливі пристрасті й намагається допомогти нужденним «очиститись», але іноді йому самому потрібна допомога, щоб не звернути на криву доріжку.

 

«НЕЙМОВІРНА МІСІС МЕЙЗЕЛ»

Дія серіалу розгортається в Нью-Йорку 50-х років. Ми знайомимося з бездоганною домогосподаркою Міріам, життя якої здається нам суцільною казкою: люблячий чоловік, милі діти, хороший будинок ... Але місіс Мейзел чогось не вистачає, і знаходить вона це «щось» на сцені стендап-шоу. Виявляється, Міріам вміє розсмішити до кольок у животі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали