Відео

Новий спосіб вивести з ладу iPhone (відео)

Новий спосіб вивести з ладу iPhone (відео)

В останній версії iOS знайдений баг, що дозволяє віддалено вимкнути будь-який пристрій Apple. Журналіст The Verge опублікував у Twitter ролик з демонстрацією помилки.

Для цього необхідно відправити користувачеві повідомлення із символом «знак» мовою телугу. При спробі прочитати повідомлення смартфон відключиться. Також через це користувач не зможе відкрити iMessage, так як програма буде постійно перезавантажуватися. У тестовій версії iOS 11.3 цей баг уже виправлений.

Нагадаємо, що користувачі iOS виявили новий баг у системі, який дозволяє моментально заблокувати будь-який iPhone на iOS 10 і 11. Про уразливості розповів автор YouTube-каналу Everything Apple Pro.

Для того, щоб відключити iPhone, досить відправити на нього повідомлення зі спеціальним посиланням. Після того, як воно буде доставлене, смартфон намертво зависне і припинить реагувати на будь-які натискання. Через три хвилини система перезавантажить призначений для користувача інтерфейс, проте, якщо повторно відправити повідомлення, смартфон знову відключиться.

Читайте також: Які характеристики і скільки коштуватиме наступний iPhone?

При цьому iPhone відправника повідомлення «зависає» всього на кілька секунд, після чого знову нормально працює. Єдиний спосіб убезпечити себе від таких дій зловмисників – заблокувати відправника повідомлення.

Нагадуємо, iPhone X знімуть з виробництва в 2018 році?

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали