23 Січня 2018
Новини

iPhone X знімуть з виробництва в 2018 році?

iPhone X знімуть з виробництва в 2018 році?

Аналітик компанії KGI Securities, яка надає брокерські послуги та консультує і прогнозує, Мінг-Чі Куо заявив про те, що корпорація Apple в найближчому майбутньому може припинити випуск iPhone X.

Як повідомляє macrumors.com, таке рішення можуть прийняти через низький попит на смартфони в Китаї. «Ми вважаємо, що iPhone X припинять випускати приблизно в середині 2018 року і загальний обсяг поставок сягне 62 мільйонів одиниць, що нижче від нашого попереднього прогнозу у 80 мільйонів одиниць», – кажуть експерти.

У першій половині року компанія поставить до Китаю 31 млн одиниць смартфонів замість 50 мільйонів, як очікувалось. Один із чинників низького попиту на iPhone X в Китаї – неготовність власників моделей-2016 так швидко міняти свої гаджети.

Ще одна причина полягає в тому, що китайці віддають перевагу смартфонам з великими екранами. При тому, що багато китайських додатків некоректно відображається на новому екрані, корисна площа у iPhone X із діагоналлю 5,8 дюйма менша, ніж у iPhone 8 Plus із діагоналлю 5,5 дюйма. Аналітик підкреслює, що Apple зможе утримати свої позиції на ринку з початком випуску нових смартфонів із великими екранами. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали