Відео

Смертельна ін’єкція: лікар-онколог помстився зятеві (відео)

Смертельна ін’єкція: лікар-онколог помстився зятеві (відео)

Комінтернівський райсуд Харкова визнав винним 60-річного лікаря-онколога в умисному вбивстві свого зятя і засудив його до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Прокуратура довела, що у лютому 2015 року у вечірній час зловмисник прийшов до квартири, де проживала його донька разом з дитиною та  чоловіком. Поки вдома нікого не було, тесть відчинив двері своїми ключами та зайшов до приміщення. Там він переодягнувся у старий непримітний одяг та пішов чекати на приїзд зятя біля гаража.

На той час подружжя конфліктувало і збиралося розлучатися. Між зятем та батьком дружини відносини теж значно погіршилися.

«Коли зять  вийшов з машини,  зловмисник вколов йому у праве стегно голку зі шприцом та ввів медичний препарат. Чоловіку стало зле. За кілька хвилин до своєї смерті він встиг зателефонувати братові та повідомити, що тесть зробив йому ін’єкцію в ногу. Відповідно до висновків експертів, причиною смерті 40-річного чоловіка стала серцево-легенева недостатність. Це могло статися внаслідок дії міорелаксантів. Зокрема, лікарського засобу «Ардуан», який уводять пацієнтам при переведенні їх на штучне дихання, і якщо після введення препарату не підключити апарат штучного дихання, людина помирає», – розповіла прокурор Слобідського відділу Харківської місцевої прокуратури № 5  Вікторія Тугайбей.

У ході слідства встановлено, що тесть – лікар-онколог – мав доступ до таких лікарських засобів та заздалегідь готувався до вбивства.

Після скоєння вбивства він намагався знищити сліди злочину, видавши умертвлення чоловіка за природну смерть. Окрім того, переконавшись, що зять не подає ознак життя, він перетягнув тіло у безлюдне погано освітлене місце, щоб його не відразу помітили перехожі.

Обвинувачуваний свою вину не визнав.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему