Відео

«Голе» плаття Могилевської викликало фурор у Мережі (відео)

«Голе» плаття Могилевської викликало фурор у Мережі (відео)

Для виступу на церемонії M1 Music Awards Могилевська обрала сукню, яка викликала масу обговорень серед прихильників і противників відвертого наряду.

Тренерка проекту «Голос. Діти» виклала своє фото у «голій» сукні в мережі Інстаграм. Її наряд і справді здивував, його називали не тільки надто оголеним, але і дивним. «Це просто жах, а не плаття», – коментували підписники. – «Понеслось. В її віці варто одягатися тепліше. Мабуть діти з її команди здивовані образом розпусної бабусі. Сумний вигляд». «Це що, фантики від солодощів?», – дивуються користувачі.

Але багато хто став на захист Могилевської. «Крута! Здивували, ви постійно змінюєтеся, респект!»

А ще відзначають високий професійний рівень Могилеської, адже під час її виступу стався технічний збій та зник звук.

«На сцені взагалі не було звуку. Я не розуміла де співати і де танцювати половину номера. Це дуже дивно. Такого за мої 20 років на сцені ще не було. Ми з'ясовуємо що трапилося. Я обов'язково розповім», – написала Могилевська у своєму Інстаграм.

Але зірка не зупинила виступ, а продовжила жваво співати і танцювати.

«Так скакати і співати наживо – справжня профі! – пишуть шанувальники. – Дякуємо за відео, його дивитися набагато приємніше, ніж те, яке пустили на ТБ. І видно, що глядачам в кайф, аплодують, а під самою сценою взагалі рух нереальний))))) Могилевська завела!»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему