В центрі уваги

Подорож до ОАЕ — чарівна казка з сучасними дивами

Подорож до ОАЕ — чарівна казка з сучасними дивами

Усі знають, що Об'єднані Арабські Емірати — це найбільший постачальник нафти, проте прибутки країни залежать не лише від нафтопродуктів. Щороку в загальному обсязі доходів ОАЕ зростає частка прибутку від туризму.

Подорож до Еміратів — це можливість зануритися у східну казку та стародавні традиції кочових племен, відчути атмосферу розкоші та помилуватися на дива прогресу. Пустельні краєвиди і ласкаве тепле море, стильні сучасні споруди і красиві палаци — все це створює абсолютно унікальне враження. Величезні фінансові вкладення дозволили створити в пустелі зелені квітучі оазиси й ультрасучасні шикарні міста на місці нічим не примітних поселень. Суворі традиції ісламу, прийняті в ОАЕ, забороняють бешкетування і пияцтво, тому тут можна насолоджуватися спокоєм і безпекою.

Вважається, що відпочинок в Еміратах коштує дорого, проте на bronix.ua/ua/tours/uae можна спіймати гарячу путівку і значно заощадити. Обирайте найвигіднішу пропозицію та вирушайте назустріч чудесам!

У чому секрет популярності Еміратів?

Сонячна погода панує в ОАЕ практично цілий рік, що незмінно приваблює туристів із різних країн. Навіть узимку температура повітря може сягати 30 градусів тепла, тому купатися й засмагати тут можна цілий рік. Для тих, хто не любить спеку, оптимальним часом для відпочинку стане період з листопада по березень.

Для українців діє безвізовий режим, що дозволяє перебувати на території країни до тридцяти днів. Завдяки зручному розташуванню аеропортів, з них легко добиратися на всі популярні курорти.

Для відпочивальників передбачено такі розваги:

  1. Упорядковані пляжі, атракціони на будь-який смак, співочі фонтани.
  2. Дайвінг та інші види водного спорту, стрибки з парашутом, відвідування тематичних парків.
  3. Оригінальні розваги: подорожі в пустелю, нічна ловля крабів, полювання з соколами, перегони верблюдів.
  4. Відвідування старовинних фортець і палаців місцевих правителів, які відкриті до відвідування.
  5. Огляд вражаючих сучасних будівель з оригінальною конструкцією та архітектурою.
  6. Шикарні салюти перед новорічними святами і багато іншого.

Щоб заощадити, можна замовити дешевший тур, який передбачає одні сніданки, або повний раціон, але без напоїв.

Вибрати вигідний тур в Арабські Емірати, запланувати поїздку і скласти програму відпочинку вам допоможе туристичне агентство Bronix. Обирайте путівку на нашому сайті та вирушайте в захопливу подорож, щоб насолодитися новими яскравими враженнями!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему