В центрі уваги

Як знайти судову справу?

Як знайти судову справу?

Інформація стосовно судових справ, їх рішень і виконання вноситься до Єдиного державного реєстру судових справ України. Іноді виникає ситуація, коли судовий процес відбувається без участі одного з учасників справи - будь то позивача чи відповідача. У таких випадках часто виникає логічне запитання: «Як отримати інформацію про судову справу та чи існує можливість дізнатися про судове рішення за прізвищем одного з учасників справи?». Додаткову інформацію на цю тему можна знайти за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/yak-diznatysia-rishennia-sudu-za-prizvyshchem/.

Як дізнатися судові рішення за прізвищем?

У разі, коли один з учасників судового процесу був відсутній під час судового засідання, інформацію про ухвалене рішення можна отримати через офіційний лист, який буде доставлено обом сторонам поштою. Раніше цей метод був найпопулярнішим, однак у наш час, завдяки доступу до Єдиного державного реєстру судових справ України, необхідну інформацію можна отримати, не покидаючи домівки.

На офіційному сайті реєстру (Судова влада України) існує спеціальна пошукова форма, в якій треба зазначити дані для пошуку прийнятих рішень стосовно певної справи:

  1. Номер справи.

  2. Регіон.

  3. Суд.

  4. Ім'я та прізвище судді.

  5. Прізвище учасника судового процесу та інше.

Не обов'язково заповнювати всі поля. Наприклад, якщо не відомий номер справи та назва суду, що розглядав справу, спробуйте використовувати для пошуку прізвище судді. Проте, чим більше інформації буде введено для пошуку, тим точнішим буде результат.

З метою забезпечення конфіденційності особистих даних, інформація в електронних версіях судових рішень не містить прізвищ учасників процесу. Іншими словами можна знайти рішення суду, але прізвища у ньому будуть зашифровані.

У чому переваги  YouControl  при пошуку рішення суду?

Офіційний портал Єдиного державного реєстру судових справ України може викликати труднощі у користувачів при навігації, що може зробити використання його ресурсів дещо складним. У такому контексті аналітична система YouControl виявляється набагато зручнішою та може надати значно швидший результат.

Завдяки запиту системи, який охоплює не лише судовий реєстр, але й понад 25 державних баз даних України, користувач може швидко отримати значно більше інформації про особу за прізвищем, зокрема дані про судові рішення.

Офіційний веб-сайт Судової влади України обмежується максимум 51 записом за ПІБ, включно з повторами номерів справ (повторні розгляди). Разом з тим YouControl надає можливість отримати доступ до всіх записів за ПІБ без будь-яких обмежень за кількістю. Навіть ті справи, які веб-сайт Судової влади України не може знайти, доступні за допомогою системи YouControl.

З огляду на зазначені переваги, рекомендуємо використовувати систему YouControl як швидкий, зручний і багатофункціональний спосіб отримання інформації для перевірки фізичних та юридичних осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суд, Україна
В тему