В центрі уваги

Зручність і надійність на роки: чому варто вибрати секційні ворота від Hormann?

Зручність і надійність на роки: чому варто вибрати секційні ворота від Hormann?
Сьогодні ми цінуємо зручність і комфорт, тому новинки технічного прогресу користуються такою популярністю. Автоматичні ворота для гаража — зручна і практична річ. Їхні переваги оцінять і ті, хто тільки недавно збудував гараж, і ті, кому просто набридло відкривати та закривати ворота вручну. Без перебільшення, секційні гаражні ворота— знахідка, яка дозволяє економити час і зусилля.

Які ворота пропонує компанія Hörmann?

Сьогодні ворота для гаража є не тільки надійним захистом для приміщення, а й способом втілити оригінальний дизайнерський задум. Продукція відомого німецького виробника Hörmann поєднує міцність, надійність та естетику. Тому автоматичні гаражні ворота користуються особливою популярністю серед користувачів вже не один рік.

Завдяки представництву компанії в Україні можна замовити такі варіанти воріт:

  • Підйомно-поворотні щитові Berry. Універсальні та дуже зручні. В основі — суцільне дерев’яне або металеве полотно. Якісні підйомні ворота в гараж з Hörmann — це реально!
  • Рулонні RollMatic. Це підсилений варіант ролетів з алюмінієвого профілю. Підходять для різних типів приміщень.
  • Секційні ворота в гараж з електроприводом. В їхній основі — тришарові сендвіч-панелі.

VHikPW168SJ6vKJnml7qoCyXySkda1N2FgEaKEZpLCawztI5vYI_ct9TYjW2scIOZ3gOv3q5aXsiXuIZNZtjdjjS2MZOvkk0lX156lf6fXQkfbwX22fHzrEZo8Vti5pIuTEXwdTzN2jSdSWvx0yId_Q

У чому секрет популярності продукції Hörmann?

Висока якість і надійність, перевірені часом — головна особливість воріт Hörmann. Який тип воріт ви б не обрали, рулонні, секційні — вони дуже зручні у щоденному користуванні та підвищують комфортність життя. Відчиняти їх дуже легко і зручно, навіть не потрібно виходити з машини. Особливо це актуально під час негоди, у холодні осінні і зимові вечори. Ворота німецького бренду відрізняються способом відчинення: на відміну від звичного розсування стулок, секційне або рулонне полотно піднімається та розташовується під стелею. Конструкція дозволяє економити простір, особливо це актуально для невеликих ділянок чи щільної забудови.

m6x782LpGNp3r5AejIJ51ff4QDcSqFux5XUZuVreLQ5NfTv0ymyD1xHpkQSzGpBNSv5UFQw3IwS10pmxr68-bc61HNh_vhm1KjcCG7JU619i8I-IvPtNVlaZpgbPz6j3awyhLtZbfwPAYg9LSRXXGVU

Універсальність і безпека

Ворота секційні Hörmann відрізняються універсальністю. Вони підходять для будь-яких отворів, легко і просто встановлюються. А завдяки герметичному ущільненню полотна ворота зберігають тепло всередині. Це важливо, якщо гараж використовують як склад.

На сайті компанії ви можете замовити ворота різних кольорів. Завдяки різноманіттю кольорів ви можете вибрати відтінок, який найкраще пасуватиме до загального стилю обійстя та гармонійно виглядатиме серед інших будівель. Навіть дуже вибагливі замовники можуть вибрати щось для себе.

Уся продукція бренду виробляється з урахуванням вимог до безпеки. А продуманий комплекс протизламних механізмів гарантує недоторканність гаража від зловмисників. Вибравши ворота від Hörmann, ви забудете про обслуговування і догляд, адже вони збережуть привабливий вигляд на тривалий час!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему