В центрі уваги

Столи-трансформери: інновації у меблевому дизайні

Столи-трансформери: інновації у меблевому дизайні

Незважаючи на складну економічну ситуацію всередині країни, українське меблеве виробництво не стоїть на місці та намагається слідувати за сучасними трендами. Чернігівська фабрика під брендом Knap Knap займається виробництвом столів у категорії трансформери. Замовити меблі-трансформергарне рішення для будь-яких приміщень та отримання функціональних моделей.

Особливості меблів з категорії «трансформер»

Перед купівлею рішень обов’язково слід поцікавитись, які інновації у столах-трансформерах пропонують виробники. Колекції від Knap Knap мають наступні характеристики:

  • механізм трансформації захований всередині конструкції та висувається лише за необхідності;

  • простий формат розкладання, який дозволяє за декілька секунд без зусиль розширити довжину стільниці, отримати додаткові полиці та ящики;

  • відсутність видимих кріплень, що дозволяє покращити візуальні характеристики столів;

  • у розкладеному та складеному вигляді стіл-трансформер виконує різні функції.

Відповідаючи на питання, з чого роблять столи-трансформери, можна констатувати використання практичного та зносостійкого матеріалу — ламінованих деревно-стружкових плит (ЛДСП) товщиною 16 мм. Матеріал характеризується практичністю та застосовується для виробництва стільниці, інших елементів корпусу.

ЛДСП вирізняється стійкістю до механічних пошкоджень, температурних коливань та надмірної вологості. При виробництві не застосовуються токсичні компоненти, тому меблі не шкодять навколишньому середовищу, людині, домашнім тваринам та рослинам. Для виготовлення деяких елементів може використовуватись метал, але все ж переважно використовують пресовану деревину.

Переваги використання столів-трансформерів

Популярність серед замовників інноваційних варіантів обумовлена тим, як змінюють дизайн столи-трансформери та які додаткові функціональні можливості вони дають. Застосування моделей столів-трансформерів від Knap Knap забезпечує наступні вигоди:

  1. мінімалістичний дизайн, який вписується у різні інтер’єри, зокрема композиції у стилях гай-тек, модерн, арт-деко, класика, скандинавія, лофт тощо;

  2. різні варіанти столиків, які можна використовувати на кухні, у робочому кабінеті, вітальні, спальні, інших житлових чи комерційних приміщеннях;

  3. компактні розміри та вага елементів, що дозволяє без проблем переставляти та транспортувати їх;

  4. тривалий строк служби завдяки використанню міцних та зносостійких матеріалів;

  5. проста трансформація, з якою зможе впоратись навіть дитина, адже вона не потребує значних фізичних зусиль.

Враховуючи які нові функції у столів-трансформерів, їх можна використовувати для зберігання робочого приладдя або навчальної літератури, прийому гостей, відпочинку, організації робочого простору та інших цілей. В зібраному вигляді моделі можуть виступати компактними приліжковими тумбами, однак розкладання за необхідності значно розширює спектр можливостей.

При таких значних можливостях журнальний розкладний стіл для комп'ютерата інші моделі столів-трансформерів мають доступну ціну. Ви платите за модель з подвійною функціональністю як за звичайний столик або тумбу. Однак такої вигоди можна досягти лише за умови співпраці з офіційним виробником, замовленні на сайті чернігівської меблевої фабрики Knap Knap. В такому разі доставка виконується безпосередньо зі складу у Чернігові поштовим оператором «Нова пошта» з відправленням на відділення або конкретну адресу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему