В центрі уваги

Підгайцівські школярі садили квіти в рамках Нідерландського проєкту «Flowers4school»

Підгайцівські школярі садили квіти в рамках Нідерландського проєкту «Flowers4school»

Учні Підгайцівського ліцею взяли участь в освітньому проєкті від Нідерландських благодійників "Flowers4school".

Учасники отримали цибулини квітів, які висадили на подвір'ї школи, - йдеться на сайті Підгайцівської громади.

«Навесні з нетерпінням будемо чекати первоцвітів. Через квіткову красу будемо плекати європейські цінності в Україні. Щиро дякуємо нідерландським благодійникам за те, що вірять в нашу Перемогу і допомагають зробити її квітучою», - зазначили на сайті закладу освіти.

Головна місія проєкту - познайомити дітей зі світом квітів, вплинути на їх моральний стан, і показати, що садівництво - це весела справа, яка розвиває в них любов до рідної Батьківщини.

«Висадка цибулин від Flowers4School - це справжнє свято, у якому діти зможуть висаджувати квіти у шкільному саду або клумбі. Навесні вони зможуть на власні очі побачити, як пагони з’являються з квіткових цибулин і дадуть дивовижно красиві квіти. Вони побачать, яку красу вони змогли виростити власними руками і будуть в захваті», - повідомляють на платформі Flowers4School.

Щоб подати заявку на участь у проєкті, потрібно заповнити контактну інформацію та підтвердити свою участь на платформі Flowers4School за посиланням: https://www.flowers4school.com/

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Підгайці, Волинь, квіти, школярі
В тему