В центрі уваги

Найкращі побутові прилади для ледарів

Найкращі побутові прилади для ледарів

Хатні клопоти відбирають купу сил і часу, тож виробники електроніки сумлінно працюють над тим, щоб покращити життя пересічному громадянину без суттєвих з його боку фінансових витрат.

Експерти бренду Electrolux вважають, що ледачий господар може бути вправним, якщо заздалегідь подбає про електричних помічників у побуті.

Миття посуду без вашої присутності

Кожен підліток мріє купити посудомийку, коли йому доводиться виконувати обов’язок щодо посуду після сімейної вечері. Electrolux дає змогу господарю приділити час приємнішим справам, поки розумна машина впорається з жиром і брудом на тарілках.

Брак простору в кухні навряд чи завадить встановленню цієї техніки, бо актуальні моделі досить ергономічні. Ви можете віддати перевагу доступному варіанту – посудомийці, що розташовується окремо, чи компактному – вбудованому рішенню.

Насолоджуйтесь сенсорним керуванням та автоматизацією процесу, адже машина може самостійно обрати режим роботи, поки ви відпочиваєте після вечері. Вам потрібно лише завантажити брудний посуд, а потім дістати з камери вже блискуче скло.

Якщо важливе ощадливе використання ресурсів, то знайте: техніка подбає про економію – витрачайте мінімум води та електрики з ефективними режимами роботи пристрою.

Чистота за кілька хвилин

Для тих, хто ненавидить прибирання, інженери винайшли мийний бездротовий пилосос. Цей пристрій одночасно очищує простір від пилу та бруду і робить вологе прибирання, щоб освіжити кімнату. Відсутність дротів усуває обмеження щодо пересування: господар наведе лад без жодних зусиль у будь-якому куточку оселі. А завдяки місткій батареї заряду пилососа вистачить навіть на велику квартиру.

На сайті https://www.electrolux.ua/ua/ ви знайдете пристрої, що потребують зовсім небагато місця, легко налаштовуються та зручно обслуговуються. Там же надибаєте технологічну побутову техніку для будь-яких потреб. Обирайте з-поміж значного асортименту якісних приладів відповідні для вас моделі за ціною, характеристиками, габаритами та дизайном.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: техніка, Україна, Поради
В тему

Останні матеріали