В центрі уваги

Як вибрати ліжко для немовляти?

Як вибрати ліжко для немовляти?

З появою малюка світ молодих батьків змінюється. Однак для того, щоб все відбулося гармонійно необхідно заздалегідь підготуватися до самої важливої події в житті. І, як правило, розпочинають зміни з оформлення кімнати.

дитячі колиски
дитячі колиски

Ліжко являється головним предметом серед меблів, які необхідні немовляті. Зараз вибір дитячих речей занадто різноманітний, а тому професійні майстри МебельОк рекомендують вивчити важливі критерії вибору та купити найкращий предмет. Колиски для новонароджених повинні відповідати певним критеріям, і про це необхідно постійно пам’ятати.

Критерії вибору дитячого ліжка

Перед тим як купити ліжко для новонародженого варто зрозуміти, що найкраще підійде для дитини та гармонійно впишеться в інтер’єр. Головним моментом вибору вважається підбір конструкції. Умовно всі ліжка можна розділити на:

  • Класичні моделі, розмір яких становить 120х60 см. Європейським стандартом вважають 125х65 см. Вибрати колиску можна з коліщатками та можливістю регулювати висоту дна. Крім того підібрати можна ліжка з ящиками для зберігання іграшок та особистих речей малюка.
  • Стандартні колиски, в яких малюк може спати до росту 80 см. Це прекрасний варіант для створення комфортних умов для сну, та таке ліжко необхідно бути замінити вже через 6-8 місяців. Зручність предмету заключається в тому, що його просто переставити з місця на місце, тим самим збільшити комфорт догляду за малюком.
  • Трансформери, розмір яких становить 140х70 см. Конструкції можуть бути самими різними: спочатку це колиска для сну, а в подальшому, наприклад, стіл та ліжко для дітей молодшого віку.

Фахівці рекомендують вибирати дитячі ліжка зі стандартними розмірами. Для таких конструкцій набагато легше підібрати матрац та постільну білизну. Доцільно також матрац вибирати одночасно з ліжком.

колиски дитячі
колиски дитячі

При виборі меблів для дітей слід звертати увагу на їх безпечність. На даному етапі вибору слід ретельно вивчити матеріали виготовлення. При виготовленні дитячих спальних місць може використовуватися натуральне дерево, МДФ, ДСП. Колиски із деревини вважаються одними із самих надійних, але коштують вони дорого, а важать багато. Спеціалісти mebelok рекомендують звернути увагу на вироби із комбінованих матеріалів – дерева та МДФ. Таке поєднання гарантує екологічну чистоту, надійність, довговічність. Купуйте тільки у провіренних інтернет-магазинах з вискою якістю продукції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: немовля, Україна
В тему