В центрі уваги

ТМ «Епікур» готує подарунки для поціновувачів: що треба зробити

ТМ «Епікур» готує подарунки для поціновувачів: що треба зробити

На офіційній сторінці ТМ “Епікур” 1 грудня стартує перший віртуальний адвент-каледар. За цей місяць команда бренду даруватиме подарунки всім учасникам.

Про це йдеться на сторінці бренду в Фейсбук.

“Ми поки не можемо сказати, що саме отримають наші підписники. Зазначимо, що це будуть корисні та потрібні подарунки як для підготовки до Нового року, так і в повсякденному житті. Також ми врахували особливості грудня, коли кожен має безліч справ і переймається, щоб нічого не упустити. Наш календар не класичний в розумінні - симбіоз обов’язкових справ, які потрібно зробити практично кожному в грудні, та розіграшів "секретних подарункових боксів”. Гарантуємо, що цей місяць для учасників події “Адвент-календар від ТМ “Епікур” проведуть дуже насичено та яскраво!”, - зазначили організатори. 

Підписатися на календар та отримати найближчим часом подарунки можна за лінком: https://fb.me/e/4YfeEd3ZR 

З історії адвент-календаря: Придумали календар не так давно - в кінці 19-го століття в Німеччині. І без дитини “чомучки” тут не обійшлося. Фрау Ленг просто замучив син Герхард, який щодня запитував маму, коли ж уже настане Різдво?! Вона не витримала і зробила йому з картону з віконцями календар – за кількістю днів перед Різдвом. Герхард міг відкрити тільки одне віконце в день, за ним ховалося маленьке печиво. Так він бачив сам, скільки печива ще потрібно з’їсти до головного свята, скільки залишилося днів. До речі, коли хлопчик виріс, мамин винахід почав приносити йому прибуток – він став випускати перші у світі адвент-календарі – коробки з віконцями, за якими ховалися вже не печиво, а цукерки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: подарунки, Волинь, володимир-волинський
В тему