В центрі уваги

За 21 день волинський бренд пропонує змінити життя 

За 21 день волинський бренд пропонує змінити життя 

Бренд курячого м'яса "Епікур" пропонує своїм покупцям приєднатися до 21 денної програми розвантаження #ЕпікВейст, яка допоможе звільнити не тільки фізичний простір в місці існування, але і налаштувати на позитивний лад душевний і психологічний стан людини. Щодня відвідувачі сайту бренду отримують нове завдання, а вся програма триває як накопичувальний квест. 

“Ми впевнені, що лад у голові починається з ладу навколо. Тому підготували програму #ЕпікВейст. Це програма очищення від непотрібних речей, нездорового харчування, недоречних звичок. Всього того, що лише псує наше буття. Щоб допомогти зосередитися на дійсно важливому — активному й здоровому житті! Виконуй щоденні завдання челенджу, відмічай досягнення і разом з Епікур насолоджуйся якісними змінами”, - йдеться в повідомленні бренду.

Також як зазначили організатори Епіквейсту, розпочати свій шлях розвантаження можна в будь-який момент, адже завдання поділені не по днях тижня, а від найпростіших, до найскладніших.

“Ми хочемо донести, що розпочати життя, про яке мріємо, можна відразу, коли поставимо таку ціль. Наші читачі можуть брати участь у цьому квесті разом з нами, а завдання відслідковувати в соціальних мережах бренду. Також для тих, хто з нами через платформу Інстаграм, буде створений окремий розділ із усіма завданнями. Однак рекомендуємо не відкладати і приєднуватися вже, робити сторіз з хештегом #ЕпікВейст та ділитися враженнями від пропонованої нами програми змін”, - додають представники бренду "Епікур".

Додамо, що сьогодні вже третій день програми, головне завдання якого провести розвантаження від зайвих речей. В перший день учасникам запропонували на наступні 21 день лягати спати в період між 22 та 23 годинами, а в другий день - знайти час і мотивацію щодня снідати. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, володимир-волинський
В тему