В центрі уваги

Підгайцівські комунальники відновлюють парк біля Луцької райлікарні

Підгайцівські комунальники відновлюють парк біля Луцької райлікарні

Комунальники Підгайцівської сільської ради завершують впорядкування території парку біля Луцької центральної районної лікарні.

Нині тут вже зрізали аварійні дерева, розчистили територію від самосійних дерев та кущів, які за роки існування райлікарні перетворили територію на хащі, - пише пресслужба Підгайцівської сільради.

Директор Комунального підприємства Михайло Котов розповів, що на прохання головного лікаря Луцької центральної районної лікарні Сергія Коновала, центральну частину парку, розчистили ще влітку, тепер там адміністрація медзакладу облаштувала зону відпочинку для пацієнтів, встановивши кілька лавочок та виклавши алею бруківкою.

В іншій частині парку, де зараз працюють комунальники, теж планують облаштувати місця для прогулянок та відновлення пацієнтів, які перебувають на лікуванні у закладі.

Гілки зрізаних кущів та дерев комунальники за допомогою спеціальної установки одразу подрібнюють на тирсу, якою утеплюють водонапірні башти по усій Підгайцівській громаді, аби вони не замерзали взимку.

Товще гілля ріжуть на дрова, якими опалюватимуть у твердопаливних котельнях, що у підпорядкуванні Комунального підприємства.

Нагадаємо, у січні 2021 року Підгайцівська сільська рада взяла на баланс Луцьку центральну районну лікарню, раніше медзаклад був у підпорядкуванні Луцької районної ради.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Підгайці, парк, луцьк, Волинь
В тему

Останні матеріали