В центрі уваги

Найпривабливіші райони для оренди житла в Києві

Найпривабливіші райони для оренди житла в Києві

Київ — це найбільш перспективне місто для проживання. Темп життя в столиці значно швидший, ніж в інших містах України. Якщо вас цікавить оренда квартир Київ може запропонувати вам безліч вигідних варіантів — вам достатньо лише зайти на OLX, щоб переконатися в цьому особисто. Ми своєю чергою розповімо вам про найбільш привабливі райони Києва, у яких ви можете зняти квартиру і комфортно там проживати.

Печерський район

Печерськ — це центральний і найпрестижніший столичний район. Тут знаходиться практично весь державний апарат: Верховна Рада, Кабінет Міністрів і Адміністрація Президента. Цей район один з найстаріших в Києві та один з найбільш доглянутих. Тут прекрасні дороги, відреставровані будови, велика кількість бутиків і шикарних ресторанів. Практично все київське культурне життя відбувається саме тут, тому ви не пропустите жодного цікавого заходу.

Оболонський район

Практично 11 років одним з найкращих районів в Києві вважається Оболонь. Ця місцевість одна з наймолодших в Києві та ділиться вона на дві частини: радянські панельні будинки та новобудови з удосконаленим проєктуванням. Велика кількість парків і скверів прорізає мало не кожен двір. Оболонь розташовується уздовж Дніпра таким чином, що навіть із самої околиці цього району до річки можна дістатися менше, ніж за 20 хвилин. Така зручність обумовлена прекрасно розвиненою інфраструктурою. 

Також на Оболоні знаходиться велика кількість магазинів, кафе, розважальних центрів, бутиків, салонів краси, саун і фітнес-клубів.

Дарницький район

Ціни як на житло, так і на продукти й послуги тут нижче, ніж в інших районах міста, тому багато хто вибирає саме цю частину столиці. Дарниця вважається спальним районом, і автомобільний рух тут менш інтенсивний, ніж в інших місцях столиці, завдяки цьому тут тихо і мало пробок. До переваг Дарницького району можна також віднести розвинену транспортну інфраструктуру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: квартира, київ
В тему