В центрі уваги

В Олиці відбулося свято «Покрова Героїв»

В Олиці відбулося свято «Покрова Героїв»

У селищі Олика відбулося свято «Покрова Героїв» до Дня захисників та захисниць України. У дворику Замку Радзивіллів розгорнувся ярмарок народних умільців, а зі сцени лунали вітання та виступи духового оркестру, гурту «Чорні черешні» та місцевих творчих колективів.

Про це йдеться на сайті Луцької районної ради.

Привітати оличан зі святами приїхали голова Луцької районної ради Олександр Омельчук та його радник Юрій Ройко.

«Приємно бачити усіх мешканців Олицької громади об’єднаними потрійним святом – Днем захисників України, Днем козацтва та Покровою. Бажаю усім вам міцного здоров’я та благополуччя. Ваша громада під керівництвом Олександра Прендецького динамічно розвивається, тож нехай ця тенденція підтримується надалі, а слава про Олику облетить всю Україну та за її межі.

Захисникам Вітчизни хочу подякувати за їхню відвагу та наш спокійний сон», - сказав у вітальному слові Олександр Омельчук.

Радник голови Луцької райради Юрій Ройко додав, що Олицька громада невдовзі святкуватиме першу річницю створення, та побажав керівництву громади та її мешканцям добробуту та Божого благословіння.

Подякою Луцької районної ради за високий професіоналізм, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності української держави, а також з нагоди Дня захисників та захисниць України нагороджені учасники АТО/ООС:

Віктор Валерійович Михальчук;

Юрій Валентинович Артемчук;

Сергій Петрович Мельник.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Луцька районна рада
В тему

Останні матеріали