В центрі уваги

У Торчині відкрили оновлений пункт екстреної медичної допомоги

У Торчині відкрили оновлений пункт екстреної медичної допомоги

У Торчині пункт екстреної медичної допомоги переїхав у нове приміщення.

До цього бригада медиків тиснулася у невеличкій кімнаті в районній лікарні, а тепер має повноцінне приміщення для роботи, - йдеться на сайті Луцької райради.

«Умови перебування бригади медиків не відповідали вимогам. Кімната, у якій доводилося працювати медпрацівникам, - площею 2 на 4… Тепер же вони мають повноцінну трьохкімнатну «квартиру» з усіма умовами для комфортної роботи», - розповів керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук разом з народним депутатом Вячеславом Рубльовим побували на «новосіллі» пункту екстреної медичної допомоги селища Торчин. Приїхали не з пустими руками: нардеп подарував медикам мікрохвильову піч та вручив подяку фельдшеру Василю Коляді за високий професіоналізм, самовіддане служіння справі, ініціативність, відповідальність та чуйне ставлення до людей.

«Приємно бачити, що громада не є байдужою до потреб своїх мешканців, і відкриття повноцінного пункту екстреної допомоги є підтвердженням цього. Це реальний крок наближення медичних послуг до людей», - сказав голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.

«Я народився у Торчині і скільки себе пам’ятаю,  то пункт медичної допомоги завжди був у районній лікарні. Мій покійний батько все життя працював шофером на швидкій. Ми зрозуміли, що у наш непростий час ми повинні забезпечити медикам комфортні умови для роботи, аби вчасно виїжджати на виклики мешканців. Для цього вже є новенький автомобіль і нове приміщення пункту екстреної медичної допомоги», - наголосив Торчинський селищний голова Юрій Кревський.

До речі, завдяки сприянню Вячеслава Рубльова бригада екстреної медичної допомоги селища Торчин нещодавно отримала новий автомобіль. За словами нардепа, за останні два роки автопарк екстреної медичної допомоги Волинської області оновлений майже на 100 відсотків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, Луцька районна рада, луцьк
В тему