14 Червня 2021
Новини

Волинь отримала 14 нових авто швидкої допомоги

Волинь отримала 14 нових авто швидкої допомоги

Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав нові чотири реанімобілі категорії С та 10 карет швидкої типу В.

Про це повідомив керівник центру Володимир Шмаль, - пише ІА "Волинські новини".

Шмаль зауважив, що це сталося напередодні Дня медика, який відзначають 20 червня. Відтак на автопарку вже стоять 6 нових швидких, а до кінця дня приїдуть ще вісім.

З них - чотири автівки типу «С» (реанімобілі з ШВЛ, що пристосовані для довготривалого перевезення пацієнтів) і десять типу «В» (спецтранспорт для виїзних бригад екстреної медичної допомоги).

За його словами, деякі реанімобілі обладнані за останнім словом техніки. Після реєстрації у центрі МВС їх передадуть у відділення та пункти.

Три автомобілі швидкої допомоги поїдуть в Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Луцьку (два авто типу С і одне типу В), по одному - в Ковель та Нововолинськ, а також у пункти, де є найбільша необхідність у заміні спецтранспорту.

Автомобіль типу В, ймовірно, відправлять в пункти: Торчин (Луцьке відділення №1), Олика та Цумань (Ківерцівське відділення), Голоби (Ковельське відділення).

Окрім того, попередньо, нові карети швидкої поїдуть у Маневичі, Шклінь, Горохів, Устилуг, Володимир-Волинський, де є найбільша потреба в заміні автомобілів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, швидка допомога, автомобіль
В тему

Останні матеріали