В центрі уваги

Переваги використання побутового кондиціонера

Переваги використання побутового кондиціонера

У сучасному світі складно уявити, як люди могли б обходитися без кондиціонерів. А якщо врахувати той факт, що багато моделей працюють як на охолодження в спеку, так і на обігрів в мороз, то побутовий кондиціонер стане вам у пригоді практично цілий рік. Але все ж таки в чому полягають основні переваги даного виду обладнання?

Після придбання і установки спліт-системи в будинку або квартирі для користувача відкривається безліч можливостей.

Купити кондиціонер можна в інтернет-магазині foxtrot.com.ua.

Управління мікрокліматом в приміщенні та комфорт

Кондиціонер дозволяє самостійно вирішувати, який мікроклімат буде у вашому приміщенні, незалежно від природних умов. Ви можете встановлювати і підтримувати температуру на такому рівні, щоб було комфортно перебувати в приміщенні.

Зменшення вологості повітря

Як відомо, чим вище рівень вологості в повітрі, тим складніше переноситься спека. Сучасні спліт-системи мають функцію осушення повітря, що дозволяє добре себе почувати навіть при високій температурі. Такі кондиціонери добре підходять для сирих квартир або будинків.

Чистий дім від комах, пилу

Якщо в приміщенні встановлено кондиціонер, то для створення комфортного клімату не потрібно відчиняти вікна. А відповідно, якщо мова йде про літо, коли активні різні комахи, передусім комарі, то доступ для них буде закритий. Також в суху, жарку погоду у приміщення не потраплятиме пил з вулиці.

Відсутність вуличного шуму та підвищення безпеки

Із зачиненими вікнами та дверима значно падає рівень шуму з вулиці. Тим більше якщо недалеко від будинку проходить жвава траса або автодорога. Одночасно варто зауважити, що при зачинених вікнах та дверях ви відчуватимете себе в більшій безпеці, тим більше якщо це приватний будинок або квартира на першому поверсі.

Очищення і якість повітря

Багато моделей сучасних кондиціонерів мають різні фільтри для очищення повітря від:

  • пилу;
  • бактерій;
  • кліщів і т.д.

Економія при споживанні електроенергії

Давно не новина, що кондиціонер може працювати як на охолодження, так і на обігрів, а обігріває він не менш ефективно, ніж охолоджує. Відбувається це завдяки високоефективним тепловим насосам, при роботі яких споживається до 80% менше електроенергії, ніж при будь-якій іншій формі електричного опалення, такій як:

  • батареї;
  • котли;
  • печі.

Незалежне опалення

На відміну від системи центрального опалення, кондиціонер можна вмикати за бажанням, в потрібний момент. Так забезпечується можливість самостійно контролювати і регулювати температуру в приміщенні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, техніка, квартира, будинок
В тему

Останні матеріали