В центрі уваги

Кухня — це просто: як вибрати меблі

Кухня — це просто: як вибрати меблі

Які меблі найголовніші в квартирі? Звичайно ж кухня! З усіх меблів — це перше, про що ви задумуєтесь, отримавши ключі від власного житла. Саме з кухні починається організація затишку та комфорту вашої домівки.

Але процес облаштування кухні меблями більш дискомфортний та дратуючий, аніж результат. Часто він проходить через щемливі вагання, так як існує багато міфів навколо замовлення кухонних меблів, що створює постійні сумніви. Насправді все може бути набагато простіше. Попрощаємося з міфами та розберемося, що ж не так у цьому важливому процесі і як його можна зробити набагато приємнішим.

Міф №1. Хороша кухня — тільки під індивідуальне замовлення

А ось і ні. Звісно, ідеальна кухня повинна відповідати індивідуальним смакам і очікуванням членів сім'ї. Через цей аспект більшість людей віддає перевагу меблям на замовлення, оскільки їх можна персоналізувати. Проте, готові лінійки меблів складаються з такого великого вибору окремих модулів кухонних шаф, що кожен може вдало підібрати кухню своєї мрії.

Dybok.ua  пропонує можливість самостійно скласти меблевий гарнітур з безлічі доступних видів предметів однієї меблевої колекції, які доступні по суті відразу. У цей же час можна наочно оцінити, як буде виглядати той чи інший набір на кухні, а не тільки замаскована під кресленнями візуалізація. Беззаперечним привілеєм у цьому питанні є також наявність кухонних виставок в наших меблевих салонах, на яких Ви можете оглянути, пощупати та дослідити вироби. 

До недавнього часу вважалося, що такі гарнітури мають більш низьку якість, ніж кухні, виготовлені за індивідуальним замовленням. Однак в даний час це змінилося, і готові набори відрізняються точністю виконання та використанням міцних компонентів. Вони надходять з конвеєра серійного виробництва, виготовляються за строго розробленим дизайном, контролюються на кожному етапі виробництва і мають усі відповідні європейські сертифікати якості. Очевидно, такі кухні захищені від різних похибок у розмірах чи неточностях при порізці, що є частою проблемою у некваліфікованих і неперевірених майстрів.

Стандартні розміри шаф і тумб ідеально поєднуються із побутовою технікою різних виробників і підходять для більшості сучасних кухонь. Також модулі легко комбінувати і переставляти між собою, а ще їх можна легко розібрати і розмістити на інший кухні. Сучасні виробники подбали про неймовірно великий вибір дизайнів у різноманітних стилях, тому ви можете успішно знайти колекції, що відповідають вашому смаку.

Позитивною стороною такого вибору, безумовно, є доступна ціна в порівнянні з меблями на замовлення. Ви можете вибрати один з безлічі більш дешевих комплектів, що спростить облаштування кухні. Перевагою також є їх легка доступність. Немає необхідності довго чекати виготовлення меблів, адже в магазині можна купити все необхідне навіть за один день. 

Міф №2. Якісна кухня — дорога кухня

Не завжди. Враховуючи складність усього процесу виготовлення кухні, ціну якісних матеріалів, фурнітури, новітніх технологій та приладів, сучасні виробники завжди йдуть на компроміс із покупцем. Отже, вартість готової кухні здебільшого залежить від різних стилістичних рішень того чи іншого продуцента та кількості компонентів.

На просторах інтернет-магазину Dybok.ua ви знайдете чималий асортимент готових комплектів та модульних кухонь у різних цінових групах: від дешевих до класу VIP. Важливо пам’ятати, що для кожної моделі або виду матеріалу завжди знайдеться дешевший або дорожчий аналог. Тому наші професійні менеджери з радістю допоможуть обрати потрібний варіант саме для вашого гаманця.

Міф №3. Терміни виготовлення кухонних меблів — мінімум 2 місяці

Що ж, це поширена легенда, проте не для готових рішень.

Для початку потрібно виконати точні розміри і підготувати проект. А користуватися послугами дизайнера — це не те ж саме, що проектувати кухню, де співробітники використовують готові рішення і облаштовують кухню з готових «блоків». Створення унікальної композиції на замовлення — це робота з нуля, тому на це йде набагато більше часу. Інколи можна натрапити на завантаженість виконавця, що навмисно збільшить термін виконання замовлення. Весь процес покупки кухні на замовлення може зайняти від 2 до 4 місяців.У випадку з готовими рішеннями такий термін є завеликим. Певна річ, що заміри вашої кухні ніхто не відміняв, проте розрахунки ви можете зробити самостійно і відштовхуючись від цифр підбирати елементи відповідного розміру. Після узгодження замовлення з менеджером ваша заявка моментально передається на виконання. Завдяки автоматизованій роботі фабрик термін виконання будь-якого замовлення, незалежно від кількості модулів, у середньому складає 21 робочий день. Тобто 4-6 тижнів, включаючи пакування та доставку. Іноді час виконання замовлення може бути збільшено через простій фабрик у святкові дні.

Явною перевагою також є складські програми, які ведуть виробники. Мається на увазі, що деякі моделі кухонь та комплекти колекцій вже готові. У таких випадках термін поставки складатиме менше тижня.

Отож, вибір доцільного рішення — справа суб'єктивна. Хтось має власне бачення унікального інтер’єру і готовий переплачувати та чекати, тільки лиш, щоб кухня була ідеальною. Комусь вигідніше “потрапити в яблучко” не докладаючи для цього багато зусиль, часу та коштів. Спираючись на згадані переваги та недоліки, можна стверджувати, що готові набори — це економний, нескладний, приємний та швидкий спосіб аранжування кухні. Якщо Ви все ще вагаєтесь — завітайте у Dybok.ua та розвійте власні сумніви разом із міфами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Меблі, кухня
В тему