В центрі уваги

Як діти працівників «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» робили солодкі подарунки мамам (фото)

Як діти працівників «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» робили солодкі подарунки мамам (фото)

На поверхню свіжого імбирного печива лягали кольорові візерунки, вміло і не дуже виведені дитячою рукою. Більше 50 дітей працівників луцького підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» напередодні Дня матері робили солодкі подарунки для найріднішої у світі людини. Кожна дитина намагалася зробити це якнайкраще, аби цього особливого травневого дня потішити маму.

Символічно, що захід відбувався у стінах сімейного закладу "Mojo Family", адже він - саме про сімейні традиції.

Традиція святкувати День матері прийшла до нас зі Сполучених Штатів, там це роблять вже більше ста років, розповіла дітям на початку соцпрацівниця підприємства Наталія Шевельова. Масштабну розвагу для дітей своїх працівників підприємство влаштовує також уже не вперше.

"Найдорожча людина для дітей - це мама, і ми готуємо для мам різнокольорове подарункове печиво. Це свято особливе, бо діти повинні пам'ятати, що найдорожчих потрібно цінувати в житті, треба думати про них, піклуватися, дарувати свою ніжність, любов і ласку. Для підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» проводити такі сімейні свята важливо, бо ми виховуємо наших дітей у дусі любові до ближнього. Ми повинні дбати про їх маленькі душі, і виховуавти їх на правильних цінностях", - розповідає вона.

Наталія Шевельова
Наталія Шевельова

У заході взяли участь діти різного віку. Тут була малеча від трьох років - до одинадцяти. У програмі були ігри в дитячій кімнаті, власне виготовлення солодкого подарунка для мами, екскурсія закладом та смакування піци.

Поки діти розважалися, мами наймолодших учасників заходу сиділи поруч і уважно за всім спостерігали. Мама двох дівчаток Марія Талалай спостерігає, як молодша донька - трирічна Ярослава - енергійно спускається з дитячої гірки в ігровій кімнаті.

"Для наших діток часто проводять такі заходи. Діти дуже задоволені, а з ними - і ми, батьки. Це супер, коли не тільки є робота, але й соціальні заходи, куди можна прийти з дитиною, і просто відпочити. Гарно, коли компанія про це турбується і підтримує сім'ю", - каже жінка.

Марія Талалай та її донечка Ярослава
Марія Талалай та її донечка Ярослава

Паралельно із розмальовуванням печива проходила екскурсія закладом "Mojo Family". Її проводила Поліна Хорзова. Дітей відвели навіть на кухню, де показали, хто і як робить їжу, яку вони звикли тут куштувати.

"У нас часто проводять такі масові корпоративні заходи. Ми дуже любимо дітей і пропагуємо сімейні цінності. Десь два роки тому ми вирішили привідкрити діткам очі на те, що таке ресторан, які професії є в ресторані, щоб вони собі орієнтувалися на майбутнє. І тоді в нас виникла ідея проводити такі екскурсії рестораном. Головною ідеєю цього об'єкту було створити місце, куди можна прийти з родиною на вихідні - поїсти піцу, відпочити. Тут зроблено все для відпочинку саме сімей - щоб вони могли прийти, видихнути, і бути, як вдома", - говорить Поліна Хорзова.

Самі діти в захваті від екскурсії, та охоче діляться враженнями від побаченого. 11-річний Кирил розповідає, як влаштована кухня та чим особливий головний шеф-кухар. Між тим розповідає про свою маму.

"Моя мама, як приходить з роботи, прибирає хату. Ми їй допомагаємо, і робимо все, щоб їй було легше", - говорить Кирил Михальчук.

Його перебиває маленька і жвава п'ятирічна Євгенія Бучик. Дівчинці не терпиться розповісти, які смачні котлетки готує її мама.

"Мою маму звуть Бучик Марія. Вона така, знаєте, дуже гарна. Вона мене любить, поважає, глядить мене і мою сестру, поки тато ходить в Житомир, щоб учитись на поліцейського. Я люблю свою маму за те, що вона ніколи мене не покидає. Найсмачніше вона готує котлети. Я просто обожнюю її котлети!" - говорить дівчинка.

Завершили корпоративний День матері частуванням піцою. Діти понесли з собою додому гарні враження та власноруч зроблені подарунки для мам.

Як діти працівників «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» робили солодкі подарунки мамам (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, Кромберг енд Шуберт, Фото
В тему