В центрі уваги

В одному з сіл Луцького району школі подарують сучасне футбольне поле

В одному з сіл Луцького району школі подарують сучасне футбольне поле

У селі Карпилівка на території школи з’явиться новенький спортивний майданчик із штучним покриттям. Ініціативу зробити такий подарунок Карпилівській громаді виявив депутат Луцької районної ради Олександр Шабала.

Нещодавно голова Луцької районної ради Олександр Омельчук та його радник Юрій Ройко вручали спортивну форму юним футболістам села Карпилівка. Тренер розповів їм, що діти – а це дві групи U-9 та U-11, займаються на звичайному стадіоні або у спортивному залі та не мають тренувальної бази, хоч і грають вже на обласному рівні.

Тому Олександр Омельчук, Юрій Ройко та Олександр Шабала навідались у Карпилівку, щоб оглянути територію школи та визначитись із місцем облаштування штучного поля, яке можна пристосувати до будь-якого ігрового виду спорту – мініфутболу, баскетболу, волейболу.

Вчитель фізкультури Карпилівської школи Олег Шнит наголосив, що на території школи є майданчик підлаштований під мініфутбольне поле, але без покриття.

«На ньому вже є дренажна основа, залишилось лише покласти штучне поле та загородити територію», - сказав фізкультурник.

Староста села Карпилівка Людмила Крикун каже, що сучасний спортивний майданчик стане окрасою села, адже дітей тут багато: лише у школі навчається 499 учнів.

«Карпилівка, як і загалом Цуманська громада, славиться позитивним демографічним приростом. У нас більше сотні багатодітних родин: найбільше дітей в одній сім’ї – 18, є по 15, по 14…», - розповіла Людмила Крикун.

«Ми поспілкувались з педагогами, головою Цуманської громади Анатолієм Дорошуком, старостою та вирішили біля школи облаштувати мініфутбольне поле. Саме у ньому є потреба, адже у Карпилівці – дві футбольних команди, а тренувальної бази немає. Приємно, що громада розвивається, дітей багато -за ними майбутнє», - підсумував голова райради Олександр Омельчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, школа, футбол
В тему