В центрі уваги

«Скажене весілля-3» – довгоочікувана вибухова комедія

«Скажене весілля-3» – довгоочікувана вибухова комедія

Вже 25 лютого на екранах очікується заключна частина триптиху «Скажене весілля». Родині Середюків не судилось зіграти хоча б одне спокійне та традиційне весілля: цього разу сюрприз підготував молодший син, який вирішив одружитись з донькою циганського барона.

Весільні клопоти наймолодшого Середюка

Творці «Скаженого весілля-3» обіцяють глядачам вибухову комедію та зустріч не тільки з улюбленими персонажами, а й з новими, цікавими героями. Весільні клопоти Середюків цього разу наберуть циганського колориту: молодий Захар теж обрав собі екзотичну наречену. Нею виявилась красуня Рада – донька циганського барона.

Батько Василь пообіцяв не створювати молодятам перешкод, але, як повелося, Середюкам нелегко догодити: майбутня невістка не сподобалась свекрусі. Галина, яка раніше була на стороні дітей, тепер ладна зробити усе, щоб не допустити цього весілля. Шалене життя Середюків перетвориться на суцільний безлад, коли до родини завітають свати: величезний циганський табір. Такого нестримного свята українське село ще не бачило.

Нова стрічка окрім комедійних моментів порушує і соціальні питання:

  • про родинну підтримку;
  • про необхідність бути лояльними до своїх родичів;
  • про вміння відшукувати компроміси.

Дві перші частини комедії вже неодноразово транслювали по телебаченню. Дізнатись коли, та на якому каналі можна буде побачити новинку, підкаже розклад програм на порталі https://tv.meta.ua, а поки що «1+1» презентував офіційний саундтрек.

Цікафі факті про зйомки

Режисером третьої частини весільних пригод родини Середюків став Любомир Левицький, тоді як перші два фільми знімав Владислав Климчук. Головним випробуванням для Любомира було зберегти характери улюблених народних героїв, але показати їх в новій системі координат. Режисер вважає, що тільки глядач вирішить чи вдалось зробити органічне продовження франшизи.

Офіційним саундтреком фільму стала пісня «На щастя», яку заспівав Олег Винник разом з циганським театром «Романс», який додав музичного колориту. В кліпі знімались майже всі актори та запрошені зірки «Скаженого весілля». Виконавці вважають, що створили новій гімн для українських весіль, які відбудуться у 2021 році.

На знімальному майданчику був присутній радник з ромських традицій, який намагався зламати стереотип про циганську культуру, показати її своєрідність. Участь у зйомках циганського театру внесла необхідну автентичність, енергію та яскраві кольори.

Захара Середюка в заключній частині зіграв В’ячеслав Хостікоєв, а його наречену –акторка Катерина Файн.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кіно, фільми
В тему