В центрі уваги

Подарунки на 14 лютого від Укрзолото: які вибрати вашій половинці?

Подарунки на 14 лютого від Укрзолото: які вибрати вашій половинці?

Щорічно, в переддень Дня Святого Валентина - свята всіх закоханих, які люблять і закохані спантеличені - що ж подарувати своїй половинці. Адже за допомогою подарунка в таке свято кожен хоче розповісти про свої почуття, а може, і про серйозність своїх намірів.

Гарна ідея - робити дорогоцінні подарунки на 14 лютого. Сьогодні на ринку ювелірних прикрас представлений широкий асортимент продукції як для жінок, так і чоловіків. Фахівці інтернет магазину Укрзолото відзначають, що від такого презенту жодна представниця прекрасної статі не в силах відмовитися, він обов'язково буде гідно оцінений, в незалежності від того, яка на нього ціна.

Як вибрати подарунок коханій людині?

Багатьом здається, що ювелірні аксесуари купують тільки для дівчат. Але це помилкова думка. Більш докладно про те, який подарунок сьогодні можливо придбати для коханого чоловіка, далі:

  1. Ланцюжок. Золота, платинова або срібна - це залежить від бюджету покупки. Зараз в тренді масивні вироби для представників сильної половини людства.
  2. Підвіска. Звичайно, не у вигляді сердечка. Кращий вибір - талісман або оберіг в стриманому стилі, знову ж таки, з дорогоцінного металу.
  3. Шкіряний шнурок. Хороша альтернатива ланцюжку. Як доповнення підійде кулон або хрестик.
  4. Печатка. Тут вибір необмежений: платинові, золоті, срібні, з малюнком, декоровані дорогоцінним камінням або просто гладкі моделі. Є можливість купити прикрасу на будь-який смак.
  5. Браслет. У ювелірних магазинах представлена достатня кількість чоловічих браслетів: каучукові, з намистин, дерев'яні, скляні, з дорогоцінних металів. Подарунок оцінить і молода людина, і солідний чоловік.
  6. Запонки. Необхідно враховувати, що аксесуари відмінно підходять до костюмів або класичним сорочкам. Якщо чоловік віддає перевагу спортивному стилю, цей подарунок не справить враження.

Ювелірні вироби виготовляють з різних матеріалів: з дорогоцінних металів (золото і срібло), з оксидованого срібла або пластику, вони інкрустовані діамантами, перлами, намистом та іншими каменями, від цього коливаються їх ціни. Для щоденного використання ідеально підійдуть вироби з платини, золота або срібла - вони довговічні, не викликають алергічних реакцій.

колекція тренди
колекція тренди

https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/f/vstavka-diamant/

Скласти подарунок рекомендується в шкіряний чохол, коробку з дерева, стильний органайзер. Декор повинен бути в більш спокійних тонах, якщо порівняти з жіночими варіантами упаковки.

Ukrzoloto пропонує не економити на якісних аксесуарах, як можна частіше дивувати половинку своєю увагою і приємними подарунками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: свято
В тему

Останні матеріали