В центрі уваги

iPhone 12 PRO: перші враження

iPhone 12 PRO: перші враження

Нарешті це сталося. В цьому місяці американський виробник топової техніки Apple презентував свої смартфону нової лінійки. Вже незабаром вони з’являться на прилавках найбільших торгових мереж. Варто визнати, що більшість інсайдів, які з’являлись в ЗМІ останнього часу стосовно того, якими будуть новинки, виявились правдивими. Але шанувальники «яблучних» ґаджетів все одно залишились в захваті від презентованих товарів. Особливо це стосується флагману дванадцятої серії смартфонів – iPhone 12 PRO, який здивував найбільше. Тут і нове «залізо», і особливості зовнішнього вигляду, і підвищена стійкість до механічних пошкоджень та вологи, і абсолютно новий рівень зйомки, що здавалося просто неможливим, та багато іншого. Але все за порядком.

Елегантний дизайн та потужне залізо

Дуже багато розмов точилося щодо дизайну нового смартфону, який фактично став редизайном Айфона п’ятої моделі. Але після презентації ні в кого не лишилося сумнівів, що таке рішення стало більше ніж вдалим. Смартфон виглядає дуже стильно, особливо у поєднанні з елегантними кольоровими рішеннями. У користувачів буде змоги купити смартфон в чотирьох кольорах:

  • срібло;
  • графіт;
  • червоне золото;
  • тихоокеанський синій.

Однією з відмінностей дизайну флагмана від базової моделі є те, що рамка телефону виконана з високоміцної хірургічної сталі. На презентації було заявлено, що корпус нових смартфонів міцніший за аналогічні ґаджети. Завдяки новому склу Ceramic Shield вірогідність пошкодити його при падінні знижується в чотири рази. Також вигідно виділяється водостійкість дванадцятого Айфона. Тепер він витримує занурення на глибину до шести метрів на півгодини. Також слід зауважити, що виробник обіцяє у iPhone 12 Pro просто відмінну якість камер, хоча після моделі 11 серії вважалось, що краще вже просто неможливо. Серед інших переваг моделі слід відзначити, що це 5G смартфон. Тож швидкість завантаження та передачі даних буде безмежною.

Старт продаж та передзамовлення

Попри те, що старт продаж смартфонів нової лінійки в Україні запланований на 30 жовтня, передзамовлення можна зробити вже сьогодні. При чому в Comfy знакову подію початку продажів вирішили ознаменувати просто неймовірними знижками. Тож ажіотаж навколо нових смартфонів від Apple не виключений. Тому якщо Ви бажаєте бути одним з перших володарів iPhone 12 Pro, або встигнути придбати його на новорічний подарунок, зволікати не слід.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: технології
В тему

Останні матеріали