В центрі уваги

Біля Луцька відкрили новий спортивний майданчик

Біля Луцька відкрили новий спортивний майданчик

В ОТГ біля Луцька на території школи відкрили спортивний майданчик

16 жовтня у селі Крупа Луцького району (Підгайцівська ОТГ), на території ЗОШ І-ІІІ ступенів, відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика.

На події були присутні: голова Підгайцівської сільської об’єднаної територіальної громади Юрій Семенюк, народний депутат України Вячеслав Рубльов, депутат Волинської обласної ради Ігор Лех, вчителі, учні та жителі села.

Ігор Лех, Вячеслав Рубльов та Юрій Семенюк
Ігор Лех, Вячеслав Рубльов та Юрій Семенюк

Крупівська школа довго чекала на відкриття власного спортивного майданчика і, нарешті, цей проєкт вдалося втілити в життя. Роботи з будівництва розпочалися в минулому році та вже цьогоріч, на початку весни, звершилися, але відкриттю завадила епідемія коронавірусу.

Роботи вдалося провести за залучені кошти з держбюджету, а також із бюджету громади. Загальна сума – 1,5 мільйона.

«Це перший такий майданчик нашої ОТГ, але точно знаю, що не останній. Плануємо далі робити ідентичні – біля шкіл у селах Підгайці, Струмівка і, звісно, в тих селах, які будуть до нас під'єднуватися. Усього після об’єднання у нас буде 20 сіл. І всі вони потребують таких спортивних майданчиків. Тому вже плануємо підготувати всю документацію і на наступний рік запускати будівництво», – розповідає Юрій Семенюк.

Юрій Семенюк
Юрій Семенюк

Варто зауважити, що територію навколо спортмайданчика окультурили, виклали бруківку, посіяли травичку. В перспективі – посадити дерева і встановити лавочки.

Уже 18 жовтня у селі Крупа відбудеться ще більш знаменна подія – відкриття сучасного дитячого садочка, який обіцяє стати найкращим на Волині.

Спортивний майданчик у селі Крупа

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, спорт
В тему

Останні матеріали