3 Жовтня 2020
Новини

«Ні дня без добрих справ»: поблизу Луцька відкрили сучасний дитячий майданчик

«Ні дня без добрих справ»: поблизу Луцька відкрили сучасний дитячий майданчик

Сьогодні, 3 жовтня, у селі Романів Підгайцівської ОТГ, що на Волині, відкрили новий дитячий майданчик.

Розділити радість від цієї довгожданої події із мешканцями села приїхали високопоставлені гості: народний депутат В′ячеслав Рубльов, Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, голова СТзОВ «Романів», депутат обласної ради Віталій Заремба, депутат обласної ради Ігор Лех, директор підприємства «Інвестор» Андрій Разумовський, директор СТзОВ «Романів», депутат Луцької районної ради Василь Назарчук.

«Ми не вперше у вашому чарівному селі, але у вас вперше відкриваємо такий дитячий майданчик. Сьогодні бачу, скільки у вас діток, і думаю, що ми й надалі будемо продовжувати добру справу заради майбутніх поколінь. Заради того, аби ви і діти могли займатися спортом, дітки мали де розважатися, бо майбутнє дітей – це майбутнє наше та нашої країни», - сказав народний депутат В′ячеслав Рубльов.

В'ячеслав Рубльов
В'ячеслав Рубльов

Він зазначив, що лише те, що ми сьогодні закладемо в наше покоління, в підростаючих синів і доньок та онуків, те ми будемо мати через 10-15 років в Україні. Або це буде патріотична молодь, що буде керувати нашою країною, або це буде дорога в нікуди.

Про те, що варто дбати про інтереси нашої молоді вже зараз особливо наголосив голова Підгайцівської громади Юрій Семенюк.

«Сьогодні для нашої громади радісна подія, бо ми відкриваємо дитячий майданчик. А ще місяць тому до мене з проханням створити волейбольну площадку звернулася наша молодь. І як бачите, за якийсь місяць ми спільно з місцевими депутатами це зробили. Це ще звісно не все. Волейбольна площадка буде обгороджена. А взагалі ми хочемо тут створити зону відпочинку для села. Адже поруч протікає невеличкий потічок, з якого ми плануємо зробити озерце, окультуримо і озеленимо його, поставимо лавочки, освітлимо і думаю, що це стане справжньою окрасою села і подарунком громаді», - сказав Юрій Семенюк.

Юрій Семенюк
Юрій Семенюк

Він зазначив, що сподівається на допомогу Андрія Разумовського втілити цей задум. Вірить, що спеціалісти підприємства «Інвестор» створять проєкт такої зони відпочинку, яку можна буде згодом успішно реалізувати.

Семенюк звернувся з проханням до молоді та усієї громади загалом підтримати його ініціативу, проявити свою активність і визначити день села. На його думку, це було б подвійним святом: день села та відкриття сучасної зони відпочинку.

Громада оплесками підтримала пропозицію сільського голови.

«Дуже приємно бути на таких радісних подіях. Я усіх вас щиро з цим вітаю. І хочу побажати, аби таких подій було якомога більше, щоб ми могли частіше бачити щасливі очі нашої молоді, прекрасних діток, які надихають нас на добрі справи. Аби ми знаходили бажання, сили та час на такі добрі діла, а подібні свята стали для всіх традицією», - висловив сподівання депутат облради Ігор Лех.

Ігор Лех
Ігор Лех

Подякував усім причетним до свята і побажав, аби їхнє прагнення змінювати світ на краще не зникало, а міцніло щодня.

«Мені приємно вас усіх тут бачити. Знаєте, присутність стількох людей свідчить про те, що село живе, село розвивається, що ми діємо за принципом: ні дня без добрих справ. Я сьогодні вже сказав, що і волейбольний майданчик, і дитяча площадка не робилися під вибори. Ми почали робити цей скверик за ініціативи місцевої громади ще восени минулого року. Приємно, що до цього долучився фінансово та ініціативно голова ОТГ Юрій Семенюк та присутні гості і за короткий час ми отримали той результат, який ви бачите», - повідомив голова СТзОВ «Романів» Віталій Заремба.

Віталій Заремба
Віталій Заремба

Він зізнався, що був свідком того, коли дітей десь 20 мало не на руках винесли будівельники, щоб встановити, як потрібно все на майданчику, а дітям не терпілося випробувати всі гойдалки, качалки тощо. Заремба вважає, що це свідчить про те, що ця справа потрібна і дійсно зроблена для дітей. І приємно, що всі наміри сільського голови поступово реалізуються в ім′я людей і для людей.

«І це головне, як на мене», - підсумував Заремба.

Подякував усім гостям, що відгукнулися і приїхали на свято громади, односельчанам, що прийшли побачити і почути наміри відповідальних людей, які будуть і надалі реалізувати задумане.

Андрій Разумовський
Андрій Разумовський

«Дуже приємно бути на такому гарному святі. Ви знаєте, об’єднуються громади, об’єднуються люди, ми всі разом об’єднуємося і з такими керівниками як Юрій Семенюк, Віталій Заремба, з такими народними депутатами як В'ячеслав Рубльов, з такими депутатами обласної ради як Ігор Лех, з підприємцями, ми ще зробимо багато гарних справ. Дуже приємно тут бути. Класний майданчик», - зазначив підприємець Андрій Разумовський.

Водночас на це Віталій Заремба зазначив, що немає сумніву в тому, що незабаром Андрія Разумовського буде обрано або депутатом обласної, або міської ради, бо він високопрофесійно займається будівництвом, а всі його справи красномовніше слів говорять про те, яка це людина і як він вболіває за долю волинських громад.

«Він пообіцяв, що тут буде створена своєрідна «оаза» за його проєктом. Він її намалює, окреслить. То я ловлю його на слові, щоб потім не сталося так, що все намальовано, окреслено, а Семенюк каже, що не вистачає грошей.  То я відверто кажу, що буду відразу апелювати до Андрія Разумовського. Мовляв, намалював, добре, що намалював, то давай долучайся», - сказав Віталій Заремба.

Натомість Андрій Разумовський повідомив, що охоче допоможе реалізувати задуми місцевих меценатів, адже все це для блага громади.

«Ми обов’язково зробимо тут гарний проєкт і обов’язково його реалізуємо. Ми вже пообіцяли і зробимо це», - уточнив Андрій Разумовський.

Юрій Семенюк запропонував, щоб стрічку відкриття нового дитячого майданчика урочисто перерізали діти. Тому він у супроводі почесних гостей доручив таку місію дітям з танцювального колективу, дівчатам з волейбольної команди, та тим діткам, хто брав активну участь у святі. Що діти зробили охоче.

Наприкінці свята В′ячеслав Разумовський, кандидат в Підгайцівську ОТГ, та Андрій Разумовський подарували два велойбольні м’ячі юнацькій місцевій команді.

В'ячеслав Разумовський

В'ячеслав Разумовський

Не забули гості привітати і освітян з наступаючим святом, адже їхня нелегка, але така важлива праця, впливає на майбутнє нашої країни.

Дитячий майданчик у селі Романів

    

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, отг, Андрій Разумовський, Вячеслав Рубльов
В тему