В центрі уваги

Волинська «Слуга Народу» висунула кандидатів у місцеву владу

Волинська «Слуга Народу» висунула кандидатів у місцеву владу

У Луцьку під головуванням керівника осередку Валерія Стернійчука відбулась Конференція Волинської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ».

Засідання 19 вересня 2020 року із суворим дотриманням обмежень, встановлених для "жовтої зони" поширення коронавірусу (не більше 1 людини на 5 кв м площі приміщення), - повідомили в пресслужбі партії.

Конференція висунула у межах Волинської області для їх участі у чергових та перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року кандидатів у депутати Волинської обласної ради; кандидатів у депутати районних рад; кандидатів в депутати сільських, селищних та міських рад та кандидатів на посади сільських, селищних та міських голів.

Серед пропонованих партією “Слуга Народу” кандидатів:

На посаду Луцького міського голови - Бондарук Роман Анатолійович. Підприємець. Директор ТзОВ “Волинська друкарня”.

Читайте також: «Лучани варті ліпшого. Європу – в кожен двір», - Роман Бондарук

На посаду Ковельського міського голови - Уніга Олег Вікторович. Фінансовий директор ТОВ “Енсол Україна”.

На посаду Володимир-Волинського міського голови — Юнак Микола Петрович. Голова фермерського господарства “Західний Буг”.

Також повноважні учасники Конференції затвердили Передвиборну програму осередку партії, кандидатури представників "Слуги Народу" в територіальних виборчих комісіях та списки уповноважених осіб організації у виборчих округах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: слуга народу, Волинь, Політика, вибори, Фото
В тему