В центрі уваги

«Це люди, які хочуть щось змінювати», - Ігор Поліщук про Волинську команду партії «За майбутнє»

«Це люди, які хочуть щось змінювати», - Ігор Поліщук про Волинську команду партії «За майбутнє»

Волинська команда партії «ЗА Майбутнє» відвідала всеукраїнський з’їзд партії в Києві.

Про це він розповів Ігор Поліщук після закінчення з’їзду партії, що відбувся у четвер, 27 серпня, в Києві, - пишуть Волинські новини.

Волинський осоредок партії об’єднав людей, які мають достатньо досвіду для прийняття потрібних для країни та регіону рішень, вважає радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Ми побачили, що уряд і центральна влада повністю безсилі перед тими викликами, які є сьогодні. Під час пандемії коронавірусу всі фінансові витрати, вся відповідальність за роботу медиків, увесь тягар поклали на органи місцевого самоврядування, на лідерів місцевих громад. Ми бачимо, що і надалі вони є безсилими перед іншими загрозами та викликами.

Але сьогодні я побачив на цьому з’їзді стільки знайомих людей, побачив нові обличчя в цій команді. І я впевнений, що ці люди знають, які рішення потрібно приймати для того, щоб наші громади, наші міста, села і селища були успішними. Вони знають, що таке відповідальність і готові її брати на себе», – прокоментував Ігор Поліщук.

«Я знаю, що Ігор Палиця – це людина, яка точно знає, що потрібно зробити, щоб була успішною і щасливою Україна», – додав він.

Серед волинських делегатів, які були присутні на з’їзді партії «ЗА Майбутнє» були не тільки люди, які уже багато років в команді Ігоря Палиці. До команди долучилися й ті, хто раніше балотувався від інших політичних сил, зокрема, голова Ківерцівської ОТГ Володимир Жгутов, Рожищенської – В’ячеслав Поліщук, Прилісненської – Ігор Терещенко.

Серед присутніх на з’їзді були депутати Волинської обласної ради Володимир Бондар і Роман Микитюк. А також – бізнесмен-забудовник Андрій Разумовський.

«Це люди, які побудували успішні підприємства, які є роботодавцями для сотні волинян. І, без сумніву, це люди, які хочуть щось змінювати», – прокоментував розширення команди Ігор Поліщук.

Нагадаємо, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця під час прес-брифінгу заявив, що кандидатом на посаду Луцького міського голови від цієї політичної сили буде Ігор Поліщук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, ігор поліщук, політична партія
В тему