В центрі уваги

«Луцькій міськраді не вистачає дискусії», - Роман Бондарук

«Луцькій міськраді не вистачає дискусії», - Роман Бондарук

У Луцькій міській раді не вистачає дискусій, під час яких ухвалюються правильні рішення.

Про це керівник міського виборчого штабу партії «Слуга народу» Роман Бондарук розповів у ефірі Громадського Інтерактивного Телебачення.

«Луцькій міськраді не вистачає дискусії та конструктиву. Саме у дискусії народжується істина або правильне рішення», - зазначив Бондарук.

Як додав політик, є багато речей, які він, будучи посадовцем, в повній мірі не реалізував.

«Поштовхом до того, аби сьогодні я став кандидатом до міської ради є мій попередній досвід. У нас було багато гарних початків. Наприклад, з колегою мали ідею створити електронну чергу в садочках, яка працює і зараз. Цей проєкт рішення довів, що можливо без корупційних складових влаштувати дитину у ДНЗ, а не йти і когось «просити», - зауважив громадський діяч.

Також він наголосив, що Луцьк був першим у питаннях ЖКГ.

«Ми були №1 у впровадженні енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках. На жаль, сьогодні маємо спад і не входимо навіть у 10 кращих міст. Тому якраз це і спонукало мене повернутися назад в політику, йти в міську раду та працювати над тими ідеями, які ми започаткували ще у 2010 році», - заявив політик.

Роман Бондарук пригадав співпрацю з покійним мером Луцька Миколою Романюком.

«В певних речах ми з колишнім дискутували, але він бачив, що у нас є конструктив, що разом ми можемо зробити щось для громади, тому він міг переступити через себе і запросити людину в свою команду. Наприклад, так я працював у виконкомі, разом ми впроваджували заходити, які стосуються ОСББ», - зауважив Бондарук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, слуга народу, Політика, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали