В центрі уваги

У Луцьку відкрили офіс «Слуги народу»

У Луцьку відкрили офіс «Слуги народу»

У Луцьку офіційно відкрили офіс Волинської організації політичної партії «Слуга народу» та народного депутата Валерія Стернійчука.

Захід відбувся 30 липня на вулиці Набережна, 4А.

«Ми та наші виборці чекали цієї події вже давно. Відкриваючи офіс, ми демонструємо те, що готові до комунікації, готові до зворотного зв’язку.

Наша команда на чолі з Володимиром Зеленським і далі продовжує робити зміни, починаючи зі столиці й до найвіддаленішої точки на мапі України. Ми маємо ідею: згуртувати людей працювати на розвиток своєї громади», - розпочав голова волинського осередку Валерій Стернійчук.

Як він зазначив, мета діяльності команди – комфортна для життя Волинь.

«Цей офіс буде добрим місцем, аби ми могли з вами комунікувати, обговорювати важливі питання,створювати проєкти, напрацьовувати ідеї, які потім втілюватимемо у життя», - додав голова осередку.

До слова, в офісі є «Дошка ваших пропозицій», де кожен охочий може прийти та написати, що хотів би змінити чи покращити на території області.

Варто зауважити, що у приміщенні буде не лише офіс партій, а й хаб, куди зможуть приходити громадські організації, де вирішуватимуть свої питання.

Також на базі офісу відкривають і громадську приймальну народного депутата Валерія Стернійчука.

«Ми виставляємо наших кандидатів в усі місцеві ради, але відбір буде дуже ретельним. Головне, аби люди були чесні, професійні, без жодного корупційного шлейфу», - зауважив Стернійчук.

Керівник Луцького міського виборчого штабу партії Роман Бондарук закликав долучатися до написання програми.

«Хотів би запросити всі громадські організації та активних людей долучитися до написання нашої програми, яку реалізовуватимемо після виборів. Наразі ми працюємо над наповненням цієї програми. Знаємо, є багато проблемних, актуальних питань, які треба вирішувати у громадах. Приходьте зі своїми ідеями, будемо разом наповнювати нашу програму», - резюмував Бондарук.

Охочі поділитися ідеями можуть прийти на офіс партії з 09:00 до 18:00 щодня, крім суботи (до 14:00) та неділі (вихідний).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, слуга народу
В тему

Останні матеріали