В центрі уваги

У Нововолинську запрацювало відділення WEST AUTO HUB

У Нововолинську запрацювало відділення WEST AUTO HUB

Нещодавно у Нововолинську компанія WEST AUTO HUB відкрила майданчик з продажу авто, а згодом запрацює нове відділення, яке буде вчасно і якісно надавати широкий спектр автомобільних послуг. І все заради того, щоб стати ближче до своїх клієнтів.

Тепер у Нововолинську для кожного, хто хоче вигідно і без переплат продати нове авто чи з пробігом, працює цілодобово автомобільний майданчик. Тут можна реалізувати автомобілі як на українській, так і на іноземній реєстрації.

Вам запропонують професійну фотосесію авто, якісну рекламу (публікація на всіх відомих сайтах продажу, просування у соцмережах) та пошук вигідних пропозицій.

Не варто турбуватися про дзвінки, їх прийматиме мененджер, не слід турбуватися про безпеку авто, адже автомайданчик під постійною охороною та відеоспостереженням. А головне, авто доступне для огляду клієнта у зручний для нього час.      

Забудьте про всі проблеми та турботи, пов’язані із продажем авто, їх WEST AUTO HUB у Нововолинську візьме на себе.

«Наразі у Нововолинську ми відкриваємо майданчик з продажу авто, а зовсім скоро почнемо надавати всі інші послуги, які доступні в центральному офісі у Луцьку, Києві чи Львові», - додала Наталія Славчук

Автомайданчик у Нововолинську
Автомайданчик у Нововолинську

Згодом відділення WEST AUTO HUB у Нововолинську запропонує такі послуги:

  • Купівля авто з-за кордону, з будь-якої країни Європи та США

Тут кожен водій зможе придбати автомобіль своєї мрії за вигідною ціною, яка нижча ринкової. Авто з-за кордону без проблем та зайвих зусиль з WEST AUTO HUB - не мрія, а дійсність.

  • Послуга «авто під ключ»

Тепер водіям не варто турбуватися про пошук, транспортування чи розмитнення обраного авто, WEST AUTO HUB все зробить за вас. Персональний мененджер, враховуючи ваші уподобання та фінансові можливості, підбере потрібну вам модель авто.

А обирати є з чого, адже щодня WEST AUTO HUB купує 30 автівок від провідних європейських чи американських автохаусів, салонів та окремих продавців авто за низькими цінами.

  • Пригін та доставка авто

Всього за 7-10 днів професійні водії зі стажем автовозом доставлять обране вами авто на терени України. WEST AUTO HUB гарантує безпечне транспортування автомобіля. 

  • Розмитнення авто

Не варто турбуватися про таку складну процедуру як розмитнення. Особистий мененджер підрахуває вартість митних платежів, розповість про пакет документів, необхідних для перетину митного кордону. І головне, подасть ці документи за вас.

  • Сертифікація автомобіля

Сертифікація – обов’язкова процедура для державної реєстрації закордонних авто. Тому не зволікайте. У WEST AUTO HUB сертифікацію авто можна пройти всього за 1 день.

  • Реєстрація, перереєстрація авто

Професійна допомога та супровід під час реєстрації чи перереєстрації авто.

Чекаємо Вас за адресою:

м. Нововолинськ,

вул. Сокальська, 1  

тел.: 067-318-02-62.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: автомобіль, нововолинськ, Авто
В тему

Останні матеріали