В центрі уваги

Як WEST AUTO HUB працює на карантині

Як WEST AUTO HUB працює  на карантині
Юлія Риковська

Більшість відділів комплексу автомобільних послуг WEST AUTO HUB  на час карантину працює дистанційно.

Як розповіла керівник компанії Юлія Риковська, більшість працівників перейшли в онлайн.

"Звичайно, додалося роботи нашим IT-спеціалістам. Ще більше наших послуг перевели в онлайн. Наприклад, онлайн доступні такі послуги як купівля автомобіля, замовлення доставки, за попереднім замовленням можна замовити специфікацію. А митне оформлення здійснюємо на місці. Наші брокери мають засоби захисту і працюють з клієнтами", - каже вона.

Тому, щоб отримати широкий спектр послуг пов'язаних з авто, достатньо набрати номер 0 800 33 58 21.

Крім того, WEST AUTO HUB долучився до благодійних проектів. Так, спільно з волинською єпархію ПЦУ допомогли обласній клінічній лікарні закупити засоби захисту, маски, рукавиці, комбінезони.

"Нам потрібно об'єднути свої сили, щоб був більший ефект. Тому що наодинці важко боротися з будь-якою проблемою. До речі, на цьому ми не зупиняємося і приєдналися до ще одного проекту. Допомагаємо групі підприємців на чолі з Павлом Цапюком забезпечити медичні заклади Луцька захисними щитками", - розповіла Юлія Риковська.

Павло Цапюк та Юлія Риковська
Павло Цапюк та Юлія Риковська

Павло Цапюк своєю чергую подякував WEST AUTO HUB за підтримку в складні часи, адже завдяки компанії лише обласна дитяча лікарня отримала 300 захисних щитків, а ще 280 щитків поїхали в інші медичні заклади Волині.

"Дійсно зараз настав час для об'єднання. Я дякую всім волинським благодійникам, які не сховалися від COVID-19 у своїх домівках, а посильно допомагають", - сказав Павло.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, автомобіль, луцьк, благодійність, карантин
В тему