В центрі уваги

10 причин, чому варто вибрати автошколу «Верстава»

10 причин, чому варто вибрати автошколу «Верстава»

Обрати автошколу, на перший погляд, не складне завдання, особливо тепер, коли їх чимало. Однак, насправді, при виборі автошколи у майбутнього водія виникає багато запитань. Чи гарантує школа якісну освіту? Чи не прогадає він з ціною? Які умови навчання? Як працює школа в умовах карантину?

Даємо підказку водіям: довіряйте лише тій автошколі, яка має відмінну репутацію та багато позитивних відгуків.

Такій, як приватна автомобільна школа «Верстава», що випустила у світ не один потік кваліфікованих водіїв та співпрацює з комплексом автомобільних послуг WEST AUTO HUB. Вона гарантує вам високу якість навчання за доступною ціною у комфортних та зручних для вас умовах.

10 причин, чому варто звернутися у приватну школу «Верстава»:

  • Висококваліфікований викладацький склад;
  • У штаті є професійні жінки-інструктори;
  • 10 авто моделі «Citroën» для якісного проведення практичних курсів;
  • Наявні авто з механічною, автоматичною та роботизованою КПП;
  • Сучасний комп’ютерний клас для ґрунтовної підготовки до складання іспитів у сервісному центрі;
  • Сучасна акредитована автошкола, яка постійно розвивається: відкриває свої філії у Нововолинську, Локачах, Турійську, в планах Шацьк та Любомль;
  • Найближчим часом, окрім наявних категорій А, А1, В, В1, відкриють усі інші категорії;
  • Хороша локація: розташування філій та головного офісу неподалік центру міста допомагає швидко знайти автошколу, оцінити її чисті та зручні приміщення для навчання;
  • Співпрацює з відомою компанією WEST AUTO HUB;
  • Доступні ціни.

Хочете перерости з водія-аматора у професіонала, тоді вам саме сюди. Тут для вас працюють досвідчені інструктори, які не лише допоможуть перебороти страх дороги, а й навчать вдало маневрувати автомобілем. Ви зможете, дотримуючись правил дорожнього руху, уникати непередбачуваних ситуацій.

Ви мрієте отримати водійське посвідчення, бо маєте намір придбати авто? Чудово. Викладачі автошколи ознайомлять вас з теоретичною частиною курсу, допоможуть засвоїти матеріал і закріпити здобуті знання на практиці. Не варто хвилюватися, що карантин може стати на заваді якісному навчанню.

Тільки для учнів та працівників автошкола «Верстава», йдучи в ногу з часом, пропонує доступні лекційні курси на платформі Zoom, а також тести Green Way до курсу з ПДР. І звичайно ж спілкування з викладачами у соцмережах.

Після освоєння теоретичної частини ви зможемо на практичних уроках з водіння відточити свої навички. Ваш професійний інструктор завжди допоможе у цьому.

Ви – водій зі стажем, але хочете отримати диплом про проходження курсів перепідготовки на іншу категорію? Без проблем. Інструктори провірять ваші практичні навички водіння і, якщо все гаразд, допоможуть отримати необхідні документи.

Ви ніколи не пожалкуєте, що постукали у двері цієї автошколи, бо тут вміють навчити і знають, як вам стати водієм-професіоналом. 

Тут почують і зрозуміють кожного, кожному підуть на зустріч. Якісне викладання у автошколі і старання та прагнення від вас допоможуть отримати омріяне водійське посвідчення й відчути себе королем доріг.

Звертайтеся до нас за адресою:

м. Володимир-Волинський,

вул. Гайдамацька, 24,

тел.: 0980856595.

Ми завжди раді Вас бачити!

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: автомобіль, водійські права, володимир-волинський, Волинь
В тему