В центрі уваги

Я впевнений, що дітям буде приємно тут навчатися, — Зеленський про будівництво дитсадка в Крупі

Я впевнений, що дітям буде приємно тут навчатися, — Зеленський про будівництво дитсадка в Крупі

Президент України Володимир Зеленський під час візиту на Волинь оглянув будівництво дитячого садка в селі Крупа Підгайцівської громади.

9 липня тут його чекали чиновники, будівельники, журналісти. За територією дитсадка зібралася група місцевих мешканців, які спостерігали за подією здалека. А по периметру розташувалися правоохоронці, які стежили за збереженням громадського порядку.

На цьому об'єкті Президент перебував найдовше під час приїзду на Волині — майже годину.

Розпочався захід традиційно — оглядом об'єкту. Володимир Зеленський та його колеги в супроводі посадовців, чиновників та директора компанії "Інвестор" Андрія Разумовського обійшли будівлю під прицілом фотокамер. А от в середину медійників не пустили. 

Опісля відбувся підхід до преси. Зеленський коротко розповів про враження від побаченого:

"Бачимо, достатньо сучасний садочок. Подобається, але поки не вистачає атмосфери. Треба ще квіти, дерева і, перш за все – діти. Я впевнений, що 1 вересня ця атмосфера з’явиться і буде дітям приємно тут навчатися і гратися".

Крім того він додав, що на Волині в межах програми "Велике будівництво" зводять 7 шкіл та 3 дитсадки.

Опісля спілкування з пресою глава держави пофотографувався з людьми, поспілкувався з громадянами, які протестують проти об'єднання Княгининівської та Заборольської громад з Луцьком, та поїхав в обласний центр.

Після від'їзду Президента в коментарі t1.ua Андрій Разумовський розповів, що візит Володимира Зеленського - це позитивна подія для області, бо місцевий бізнес та громадяни отримали гарну можливість розповісти безпосередньо главі держави про проблеми, які існують "на місцях".

"Враження від приїзду Володимира Зеленського - позитивні. Він добре відгукнувся про дитячий садок. Сказав, що треба доробляти і здавати, щоб 1 вересня сюди прийшли навчатися діти. А в перспективі будувати нові дитячі садочки", — додав будівельник.

Андрій Разумовський та Сергій Стрихарчук
Володимир Зеленський в Крупі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, Волинь, діти, дитсадок, Відео T1.ua
В тему