В центрі уваги

Коли відновлять авіасполучення з курортними країнами

Коли відновлять авіасполучення з курортними країнами

Днями Єврокомісія оприлюднить перелік правил та принципів відкриття зовнішнього кордону.

У турагенстві "Патріот" зібрали інформацію про ситуацію на найпопулярніших туристичних напрямках.

  • Туреччина
    Авіасполучення з України відновлюються з 15 червня, але чартерні рейси провідних туроператорів стартують до Туреччини з 1 липня.
  • Греція
    Також з 1 липня туристів з України готова приймати Греція. Як повідомили в Міністерстві закордонних справ України, Греція готова відкрити свої кордони, але за умови стабільної епідеміологічної ситуації в обох країнах.
  • Кіпр
    Кіпр готується приймати туристів вже в червні, але на цей час є інформація, що відпочивальники повинні будуть надати довідку про відсутність COVID-19. Тест потрібно буде зробити не пізніше, ніж за 72 години до перетину кордону. Наразі українцям проходження тесту буде обов'язковим.
  • Грузія
    Туристи зможуть відвідувати Грузію вже з 1 липня і переговори про відновлення авіасполучення з цією країною вже проведені. Точних дат поки немає і в Грузії ще роздумують, чи варто ввести обов'язковий документ про проходження тесту для іноземних туристів.
  • Єгипет
    Для внутрішніх туристів курорти Єгипту вже відкрили, але з наповнюваністю не більше, ніж на 25%. За прогнозами туристичних компаній, Єгипет відкриється для українців не раніше середини липня.
  • Хорватія
    З 1 червня в Хорватію дозволений в'їзд лише з 10 країн ЄС. Чекаємо
  • Болгарія
    Нас чекають з 15-го червня, але найбільш ймовірно, що виїзди з України розпочнуться з 1-го липня. Більшість туроператорів, розпочали переносити червневі заявки на липень, тому ми рекомендуємо планувати відпочинок в цій країні не раніше липня.

В Україні ж уже можна подорожувати в мінігрупах. Наразі можемо констатувати, що стали популярними мандрівки на 1-2 дні. У нашій турагенції «Патріот» зараз популярні наступні тури:

Відпочинок на морі, подорож замками України, мандри в Умань та Вінницю, сплави, «експедиційні тури Волинню» та багато-багато інших цікавих турів ви можете знайти тут - https://patriot-tour.com/ukraine

А ще хорошою ідеєю є пізнати своє рідне місто, особливо у незвичній формі - тому рекомендуємо в цю суботу 13 червня відвідати нашу нічну театралізовану екскурсію "Романтика та містика Лучеська", яка входить в 10-тку найкращих незвичайних екскурсій в Україні. Квиточки можна купити онлайн за посиланням: http://ekskursii.lutsk.ua

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: європа, Україна, туризм
В тему