В центрі уваги

Як працює на карантині будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж №536»

Як працює на карантині будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж №536»

Попри карантин, який в Україні запровадили через коронавірус, компанія «Луцьксантехмонтаж №536» продовжує працювати в повному обсязі, щоб зберегти і штат, і підприємство.

«Ще декілька місяців тому ніхто і уявити не міг жити в такій ситуації, що зараз маємо. У всіх були свої плани, задуми, терміни… І тут велике підприємство, як великий локомотив, стикається з  незапланованою та непередбачуваною ситуацією. Керівництву за лічені дні довелося вирішувати багато нових, невідомих раніше питань», — розповіла в коментарі t1.ua перший заступник генерального директора ПрАТ «Луцьксантехмонтаж 536» Ірина Патлашинська.

За її словами, приймалося багато важливих рішень, ризикуючи недотриманням пунктів підписаних контрактів, репутаційними та іміджевими аспектами. Але головним рішенням стало призупинення роботи підприємства у зв’язку з введенням надзвичайної ситуації та оголошенням карантину по запобіганню поширення Covid-19.

«Відчуваючи велику відповідальність перед суспільством, ми, мабуть, перші перейшли на дистанційну роботу нашого відділу продажів, але за попередньою домовленістю», - каже Ірина Патлашинська.  

Щодо залучення сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для комунікації в час карантину, то це не було новинкою для компанії.

«З нами щодня зв’язуються через мобільні телефони, Viber, WhatsApp, Messenger. Також даємо відповіді за допомогою форми прямого зв’язку у нас на сайті — wwww.lstm.com.ua. Завдяки великій кількості об’єктів, навіть під час призупинення роботи підприємства, ми маємо що запропонувати нашим покупцям», - розповіла Ірина Патлашинська.

«Думаю, що деякі нововведення на підприємстві залишаться ще надовго або і назавжди. Ми звикаємо до життя в масках, адже це є і так нормою в багатьох розвинутих країнах. Нормою також стає для нас використання антисептиків, додаткове регулярне миття рук. Можливо, ніколи і не згадувались, але в нас є штатний лікар на підприємстві. Зранку він проводив обов’язковий огляд певного кола працівників. Лікарем щодня здійснювався замір тиску, температури і аналіз на алкотестері. Тепер ця практика поширюється на усіх працівників», - додала вона.

Насамкінець посадовиця зауважила: 

Якщо ми своїми додатковими карантинними заходами збережемо хоча б одне життя — це буде великою нагородою для нашого підприємства. Наразі ми набираємось ідей, сил, бажання працювати і з нетерпінням чекаємо на повноцінне відновлення діяльності підприємства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, карантин
В тему