В центрі уваги

Навіть опоненти визнають, що Ігор Коцан — добрий стратег, — Світлана Гаврилюк

Навіть опоненти визнають, що Ігор Коцан — добрий стратег, — Світлана Гаврилюк
Світлана Гаврилюк

Проректор з науково-педагогічної і навчальної роботи та рекрутації Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Світлана Гаврилюк висловилася на підтримку Ігоря Коцана, який балотується на посаду ректора вишу.

Про це йдеться в зверненні, яке вона передала редакції t1.ua.

Публікуємо його в повному обсязі, без змін і правок:

 

Працюючи в команді ректора Ігоря Коцана досить тривалий час, знаю не по чиїхось розповідях, а з власної практики чимало сильних позитивних сторін його як вмілого Керівника, сильного Менеджера, генератора креативних ідей. Пріоритети, які зараз декларує МОН України, давно отримали схвалення вченої ради університету і активно реалізовуються. Недарма СНУ імені Лесі Українки має високі рейтинги.

До речі, чимало позицій у програмах кандидатів на посаду ректора СНУ імені Лесі Українки – це уже раніше оприлюднені напрацювання Ігоря Коцана або заходи, які реалізовуються. Як на мене, жоден не пропонує чогось особливого чи відмінного.

Участь у міжнародних і всеукраїнських освітніх виставках, представлення на різних рівнях напрацювань щодо організації навчальної роботи, підготовка Програми підвищення якості надання освітніх послуг, спільні з студентським активом круглі столи з обговорення питань оцінювання знань, анкетування «Викладач очима студентів» – все це і десятки інших подібних заходів завжди підтримувалися Ігорем Коцаном як ректором. Уважно вислухати студента чи науково-педагогічного працівника, вирішити питання в їх інтересах (звичайно, в межах правового поля) – це кредо ректора.

Не раз сумнівалася, чи вдасться ліцензувати ту чи іншу спеціальність, адже вимоги стрімко ростуть. Але все, що ставили за мету, ліцензували і акредитували. І в цьому теж чимала заслуга Ігоря Коцана як керівника. А зараз кілька факультетів отримали значні кошти на придбання новітнього обладнання для навчальних лабораторій. Переконана також, що виграний кілька місяців назад грант у сім з половиною мільйона євро дасть можливість університету суттєво зміцнити матеріально-технічну базу.

Ігор Коцан добрий стратег (впевнена, що зі мною в цьому погодяться навіть його опоненти). Я переконана, що за його ректорства ми увійдемо в ті 30% університетів, які успішно функціонуватимуть в Україні і, мало того, будемо в числі кращих. Давайте зробимо правильний вибір!

Світлана ГАВРИЛЮК, проректор з науково-педагогічної і навчальної роботи та рекрутації, доктор

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сну ім.лесі українки, Волинь, вибори
В тему