В центрі уваги

Чому віце-президент баскетбольного клубу «Старий Луцьк» підтримує Ігоря Коцана

Чому віце-президент баскетбольного клубу «Старий Луцьк» підтримує Ігоря Коцана
Дмитро Чайковський

Віце-президент баскетбольного клубу "Старий Луцьк" Дмитро Чайковський висловився на підтримку Ігоря Коцана на виборах ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Про це він розповів 15 листопада у коментарі t1.ua.

"Керівництво університету в особі Ігоря Ярославовича Коцана підтримує баскетбол в нашому регіоні. Зокрема, й нашу команду "Старий Луцьк", яка виступає в Вищій лізі, та команду вишу, яка має назву "Університет". В першу чергу для нас важливо, що хлопці-баскетболісти, які мають по два тренування в день, можуть поєднувати їх з навчанням. В університеті нашим вихованцям завжди йдуть на зустріч в плані формування навчального графіку", - каже спортивний функціонер.

Він нагадав, що минулоріч команда СНУ імені Лесі Українки ввійшла в п'ятірку кращих серед команд 100 університетів України.

"До речі, наша команда зібрана переважно з гравців, які навчаються на першому або другому курсах, тому в неї значні перспективи. Взагалі завдяки допомозі ректорату та кваліфкованим тренерам нам легше запрошувати в університет перспективних школярів-баскетболістів. За роки нашої роботи в команди Східноєвропейського національного університету сформувалося добре ім'я, яке приваблює таланти", - мовив  Дмитро Чайковський.

"Я маю надію, що наша співпраця буде продовжуватися", - зауважив він.

Команда університету з Дмитром Чайковським (у костюмі справа)
Команда університету з Дмитром Чайковським (у костюмі справа)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сну ім.лесі українки, луцьк, Волинь
В тему