В центрі уваги

Знаменитий волинський співак і композитор Василь Чепелюк підтримав Ігоря Коцана

Знаменитий волинський співак і композитор Василь Чепелюк підтримав Ігоря Коцана
Василь Чепелюк та Ігор Коцан

Співак та композитор, народний артист України, професор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Василь Чепелюк закликає колег на виборах ректора голосувати за Ігоря Коцана.

Про це він розповів 12 листопада в коментарі t1.ua.

Так, співак відзначив, що Ігор Коцан в першу чергу — прекрасний менеджер.

«Він вкладав і буде вкладати в розвиток університету всі свої сили і можливості. Він шанобливо ставиться до працівників вишу. Хороший господарник. Подивіться, наприклад, як зміналися база «Гарт» на Світязі. Це говорить про його рівень як господарника. І студенти, і викладачі кажуть «Дякую» за неї. Мабуть, в Україні жоден заклад не має таку базу», - мовив Василь Чепелюк.

Крім того, професор відзначив спортивні та мистецькі досягнення вишу і нагадав, що в Україна переживає складний час змін.

«І я б не хотів, щоб у складний час для держави, відбувалися суттєві кадрові зміни... Тому що є стежка, протоптана Ігорем Коцано, і нам треба по ній іти. Коли ми будемо ламати цю структуру, то це буде шкодити нам. Я дуже шаную інших претендентів, але їхній час ще не настав. Я думаю, що ми повинні дати Ігорю Коцану реалізувати свої плани та амбіції», - сказав Василь Чепелюк.

Нагадаємо, раніше Ігоря Коцана підтримав футболіст Артем Федецький.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сну ім.лесі українки, вибори, Волинь
В тему