В центрі уваги

Знаменитий футболіст з Луцька підтримав Ігоря Коцана на виборах ректора

Знаменитий футболіст з Луцька підтримав Ігоря Коцана на виборах ректора
Артем Федецький та Ігор Коцан
Екс-гравець донецького "Шахтаря", дніпровського "Дніпра", львівських "Карпат" та низки інших клубів Артем Федецький закликав на виборах ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки голосувати за чинного керівника вишу Ігоря Коцана.
 
Ця інформація надійшла на електронну скриньку  t1.ua,  а згодом  він підтвердив її в телефонному коментарі.
 
"Де б я не грав — завжди стежив за життям Волинської області. І зауважив, що протягом останніх років все частіше зустрічаю в ЗМІ повідомлення про спортивні досягнення студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.  Також часто буваю в Луцьку і на власні очі переконуюся як змінюються спортивні арени університету", - йдеться в повідомленні футболіста. 

"Таких якісних змін не сталося, якби не невтомна робота ректора Ігоря Коцана, який постійно перебуває в пошуку грантів та інших способів залучення коштів на розвиток університету. Знаю, що це титанічна праця, яку не кожен здатен провести. Тому на виборах ректора закликаю голосувати за Ігоря Коцана", - мовив він.

Також Ігоря Коцана підтримав співак та композитор, народний артист України, професор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Василь Чепелюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сну ім.лесі українки, вибори
В тему