Поради

Дрібниці, які зроблять дім стильним

Дрібниці, які зроблять дім стильним

На ремонт немає грошей? Нічого страшного! Оновити кімнати та зробити їх стильними можна самостійно. Як прикрасити дім розповість стаття.

 

Аби додати своєму дому смаку, необов’язково наймати відомих дизайнерів, купувати дорогі матеріали та брати відпустку для ремонту. Іноді достатньо лише краплі креативності та жменьки бажання.

 

Штора в чашці

Підхоплення для штор – це не лише зручно, але і дуже красиво. Особливо елегантно виглядає підхоплення-чашка. Створити таку красу можна своїми руками. Для цього потрібні 1 – 2 симпатичні чашки з широким дном, маркер, наждачний папір та дриль.

На дні кружки намалюйте широке коло, видаліть денце з допомогою дрилі та, за необхідності, обтешіть краї наждачним папером. Залишилось здмухнути пилюку та протягнути шторку крізь отвір.

 

Креативні горшки

Погодьтеся, різні за формою та кольором горшки на підвіконні здаються неохайними. Дуже простий спосіб зробити дім затишним і стильним – обгорнути підвазонники тканиною, підв’язати тасьмою або шпагатом. Модно та свіжо виглядатимуть в’язані чохли. Декорувати горшки можна камінчиками чи склом.

 

Фантастична поличка

Втомилися дивитися на бліду стіну? Чому б не змайструвати симпатичну, перевернуту книжну поличку? Для цього, знизу, до дерев’яної основи прикріпіть еластичний бинт. Вузька полоса тканини служить петлею, яка тримає книги у підвішеному стані. Такі меблі дуже сюрреалістичні.

 

Ефектна стіна

Розбавити атмосферу здатен і сучасний постер чи яскравий колаж. Краще складіть композицію з декількох великих малюнків, які зв’язані між собою сюжетом та кольоровою гамою. Намагайтесь не нагромаджувати простір дрібними деталями. Чим більші елементи, тим ефектніше виглядатиме стіна.

 

Футуристична шафа

Для того, щоб виготовити креативні меблі своїми руками, не обов’язково мати досвід столяра. Достатньо трохи наснаги та терпіння. Наприклад, з труб ПВХ, скріплених між собою, виходить розкішна, сучасна шафа чи комфортна підставка для вин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему