Поради

Гранатове весілля. Магія весілля в гранатовому стилі

Гранатове весілля. Магія весілля в гранатовому стилі

У вас оскома від лимонного весілля? Набрид колір фуксія? А традиційним весіллям уже нікого не здивуєш? Можливо вам прийдеться до смаку гранатове весілля?

 

Хочеться чогось свіжого, захоплюючого, феєричного? Тоді чому б не влаштувати гранатове весілля? Лише уявіть: білосніжна, романтична весільна сукня оздоблена витонченими, напівпрозорими, рубіновими зернятками… Чи не казка?

 

Ароматні запрошення

Для відкриток використайте комбінацію з білих, бежевих та бордових листівок. Для оздоблення підійдуть шоколадні, чорні чи сірі атласні стрічки. Папір прикрасьте срібними чи прозорими стразами. Не забудьте про візерунки. На запрошенні можуть бути зображення половинки плоду чи розсипані зерна. Не забудьте про квіти гранатового дерева.

Хочете здивувати гостей? Ароматизуйте листівки. Кисло-солодкий запах фруктів сподобається усім.

 

Широка гама

Дотримуватися гранатової тематики дуже легко. Якщо з кольором фуксії, індиго чи кораловим можуть виникнути проблеми при оформленні залу, то гранатовому личить широкий спектр відтінків, серед яких – бордовий, вишневий та темно-червоний. Доповнити стиль допоможуть букети, в яких гармонійно виглядатимуть фрукти, свічки та стрічки. Картки для гостей закріпіть на плодах.

 

Гранатове меню

Матиме де розгулятися і повар. Зернятка цього плоду зроблять святковий стіл ексклюзивним. Родзинкою меню стануть салат «Гранатовий браслет» та м’ясо під гранатовим соусом. Не забудьте про десерти. Кульмінація весілля – торт, який можна прикрасити зернятками. Попросіть кондитера, замість цілих плодів змайструвати солодкі і їстівні гранати.

 

Наречені

Елегантно виглядатиме весільна сукня з мережива кольорів айворі та шампань. Хочете прикрасити плаття гранатовим тоном? Обирайте дрібні деталі. Бордовий пояс приземлить фігуру, а от крихітні каплі-камінчики знизу сукні додадуть витонченості. Доповнять образ рубінові туфлі. Не забудьте про прикраси. Гранат відмінно поєднується зі сріблом та золотом.

Чоловіку пасуватиме темно-бордовий костюм. Галстук чи метелик може бути чорним. Якщо у букеті молодої є яскраві кольори (наприклад, гранатовий відмінно поєднується з ніжно-синім), то з таких квітів (без червоних відтінків) зробіть бутоньєрку нареченого.

 

Весільний букет

Весільний букет оформіть холодними, бордовими тонами. Червона півонія, оксамитова троянда, бордова гербера, винна гортензія, темна жоржина – відмінно підкреслять обраний запропонований стиль. Додасть колориту шоколадний та темно-бежеви кольори. Композицію варто розбавити зеленим кольором. Обережно додавайте рожеві, білі та помаранчеві квіти. Через світлі тони гранатовий втрачає свою унікальність.

Прикрасити букет можна дрібними рубіновими камінцями, які нагадують зернятка гранату.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему