Поради

Дизайн кухні: класика чи хай-тек?

Дизайн кухні: класика чи хай-тек?

Сучасна меблева мода дає найширші можливості кожному проявити індивідуальність та креативність, про яку б кімнату не йшлося. Якщо говорити про кухню, то важливо, щоб тут панували затишок і приємна атмосфера, адже саме на кухні більшість з нас проводить багато часу.

 

Різноманітність варіантів

В останні роки однаково популярними залишаються кухні як в яскравих кольорах, так і в стриманих, класичних тонах. Все залежить від вашого темпераменту, загальної стилістики будинку та уподобань. При цьому виробники меблів орієнтуються на обидві категорії покупців.

 

Класична темна чи світла кухня має такі переваги:

• нейтральна, тому актуальна для тих будинків, в яких проживають представники різних вікових категорій або люди з кардинально різними смаками;

• комбінується з будь-якою побутовою технікою та сантехнікою;

• не передбачається особливих труднощів в гармонійному поєднанні різних компонентів (м’який куточок, стіл, гардини та ін.).

У той же час яскраве колірне рішення кухні – це вибір тих, хто прагне максимально прикрасити будні, освіжити приміщення та додати йому особливого шарму. Така колірна гама буде доречною для квартир-студій (наприклад, витриманих в стилі лофт чи ф’южн, які завжди залишаються актуальними і цікавими). Такий інтер’єр просто вимагає використання оригінальних аксесуарів, тому він відмінно підійде всім колекціонерам і любителям незвичайних предметів (статуеток, композицій, картин та ін.).

Практичність та якість

Вибираючи кухню, звертайте увагу не лише на колірне рішення, але й на функціональність меблів. Завдяки сучасним дизайнерським досягненням гарний інтер’єр більше не повинен бути незручним. Тому магазини та салони пропонують великий вибір моделей з великою кількістю полиць, компактних навісних шаф, спеціальних відділень для техніки і кухонного приладдя в будь-якому кольорі. Крім того, більшість меблевих фабрик пропонують величезний вибір колірних рішень для кожної моделі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему